Uitgelichte producten

LED-Globe Toscane

De Led lamp Toscane heeft een globevorm, en is daardoor erg geschikt voor grote armaturen. Door de amberkleurige bulb is de Toscane een zeer sfeervolle lamp.

LED-tl-armatuur Linear Ultra

Dit led TL armatuur van 150 cm zorg voor de maximale lichtopbrengst voor in uw schuur of werkplaats. Dit armatuur is geschikt voor hoge plafonds.

Favoriete producten

Webshop LED-verlichting

Wat begon als een webshop specifiek voor LED-tl-verlichting, is in korte tijd uitgegroeid tot een online winkel voor allerlei soorten LED-verlichting en webshops in meerdere talen. Bij Led Wereld vindt u niet alleen zakelijke LED-verlichting, maar ook LED-lampen voor in huis, LED-inbouwspots, LED-verlichting voor buiten en een uitgebreid assortiment aan LED-strips. Het assortiment aan LED-verlichting groeit gestaag; ons doel is om een breed assortiment van topkwaliteit verlichting aan te bieden die betaalbaar is. In onze webshop vindt u daarom voornamelijk LED-producten van het merk Ledisons. Kijk ook eens op ledwereld.nl, Led online en Led Monde.

Halogeen en TL-verlichting vervangen voor LED

Wist u dat u tot meer dan 90% kunt besparen op uw energiekosten wanneer u uw standaard TL-verlichting vervangt voor LED-tl-verlichting? Door onze scherpe prijzen en LED-tl-lampen die 3-5 keer langer meegaan dan gangbare TL-verlichting, is het niet meer dan logisch om uw LED-tl-lamp direct te vervangen.

Ook het vervangen van uw andere halogeenverlichting is de moeite waard. Hier is een besparing te vinden tussen de 50 – 90 % op uw energiekosten. Of het nu om een inbouwspot, een downlight of railverlichting gaat; het is de moeite waard om uw LED-verlichting te kopen bij Led Wereld.