LED-tl-verlichting van topkwaliteit

TL LED-verlichting zoals LED-tl-buizen en LED-tl-armaturen koopt u het meest voordelig bij de nr. 1 webshop in led TL-lampen. ledwereld.be is gespecialiseerd in verlichting van topkwaliteit; wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing.

TL vervangen door LED

Wist u dat u tot meer dan 90% kunt besparen op uw energiekosten wanneer u uw standaard TL-verlichting vervangt voor LED-tl-verlichting? Doordat wij concurrerende prijzen hanteren én led TL-lampen leveren die 3 – 5 keer langer meegaan dan de gangbare TL-verlichting is het niet meer dan logisch om vandaag nog over te stappen.

Onze TL LED-lampen passen in een standaard TL-armatuur

Wist u dat we niet alleen led TL-lampen met armatuur leveren, maar ook enkel de led TL-buis. Onze led buislampen kunt u in de bestaande TL-armatuur plaatsen. U hoeft enkel de starter uit de armatuur te verwijderen. Met het vervangen van een TL-buis heeft u verder geen gedoe en ook nooit meer last van flikkerende TL-lampen, want led TL-lampen hebben dat probleem niet.

Groot aanbod LED-verlichting

Naast de led TL-buizen en armaturen bieden we een divers aanbod van led verlichting waaronder onze LED-bouwlampen, waarmee je ongeveer vijf keer minder energie verbruikt dan met halogeen bouwlampen en daardoor fors bespaard. Ook leveren wij hoge kwaliteit LED-panelen voor een scherpe prijs. Op zoek naar dimmers, LED-spots of inbouwspots? Ook dat kunt u vinden in ons assortiment. Voor al onze led verlichting hanteren we een hele scherpe prijs. Daarnaast zijn onze producten van een hoge kwaliteit en krijgt u twee jaar garantie op al onze producten.

Led Wereld

Wij zetten voor u nog eens beknopt alle voordelen op een rij:

  • Bespaar tot 90% op uw energiekosten
  • TL LED-lampen gaan 3 – 5 keer langer mee
  • Gebruik bestaande armaturen met onze TL LED-buizen
  • Ook voor vochtige hallen door onze waterdichte armaturen
  • Niet zeker? U krijgt bij ons 30 dagen bedenktijd
  • Wij betalen de verzending bij bestellingen vanaf € 100,-
  • Op al onze led TL-lampen en armaturen min. 2 jaar garantie