Webshop LED-verlichting

Wat begon als een webshop specifiek voor LED-tl-verlichting, is in korte tijd uitgegroeid tot een online winkel voor allerlei soorten LED-verlichting en webshops in meerdere talen. Bij Led Wereld vindt u niet alleen zakelijke LED-verlichting, maar ook LED-lampen voor in huis, LED-inbouwspots, LED-verlichting voor buiten en een uitgebreid assortiment aan LED-strips. Het assortiment aan LED-verlichting groeit gestaag; ons doel is om een breed assortiment van topkwaliteit verlichting aan te bieden die betaalbaar is. In onze webshop vindt u daarom voornamelijk LED-producten van het merk Ledisons. Kijk ook eens op ledwereld.nl, Led online en Led Monde.

Halogeen en TL-verlichting vervangen voor LED

Wist u dat u tot meer dan 90% kunt besparen op uw energiekosten wanneer u uw standaard TL-verlichting vervangt voor LED-tl-verlichting? Door onze scherpe prijzen en LED-tl-lampen die 3-5 keer langer meegaan dan gangbare TL-verlichting, is het niet meer dan logisch om uw LED-tl-lamp direct te vervangen.

Ook het vervangen van uw andere halogeenverlichting is de moeite waard. Hier is een besparing te vinden tussen de 50 – 90 % op uw energiekosten. Of het nu om een inbouwspot, een downlight of railverlichting gaat; het is de moeite waard om uw LED-verlichting te kopen bij Led Wereld.