Uitgelichte producten

LED-Globe Toscane

De Led lamp Toscane heeft een globevorm, en is daardoor erg geschikt voor grote armaturen. Door de amberkleurige bulb is de Toscane een zeer sfeervolle lamp.

LED-tl-armatuur Linear Ultra

Dit led TL armatuur van 150 cm zorg voor de maximale lichtopbrengst voor in uw schuur of werkplaats. Dit armatuur is geschikt voor hoge plafonds.

Favoriete producten

Webshop in LED-verlichting

Bent u op zoek naar een online winkel voor LED-verlichting? Dan bent u bij Led Wereld aan het goede adres! Sinds 2015 is onze LED-winkel steeds aan het uitbreiden, en vindt u een steeds breder aanbod aan LED-lampen. Led Wereld is sindsdien ook de landsgrenzen over gegaan, u vindt ons ook op Led Wereld NL, Led Monde FR en LED Online DE. Met uw huishouden overgaan op LED-verlichting is een logische stap. Door het lage verbruik kunt u flink besparen op uw energiekosten. Daarnaast gaat LED-verlichting 3-5 keer langer mee dan halogeenverlichting, waardoor u ook op de aanschaf kunt besparen. Koop uw LED-verlichting bij een erkende LED-winkel zoals Led Wereld en bespaar direct!

Ruim assortiment LED-verlichting

Bij Led Wereld vindt u een ruim aanbod van LED-lampen en andere LED-producten. Het assortiment van onze LED-verlichting winkel groeit gestaag, ons doel is om een breed, betaalbaar assortiment van topkwaliteit verlichting aan te bieden. In onze online LED-winkel vindt u daarom voornamelijk LED-producten van het merk Ledisons.