Led TL Verlichting van topkwaliteit

TL led verlichting zoals led TL buizen en led TL armaturen koopt u het meest voordelig bij de nr. 1 webshop in led TL lampen. ledwereld.be is gespecialiseerd in verlichting van topkwaliteit; wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing.

TL vervangen door led

Wist u dat u tot meer dan 90% kunt besparen op uw energiekosten wanneer u uw standaard TL verlichting vervangt voor led TL verlichting? Doordat wij concurrerende prijzen hanteren én led TL lampen leveren die 3 – 5 keer langer meegaan dan de gangbare TL verlichting is het niet meer dan logisch om vandaag nog over te stappen.

Onze TL led lampen passen in een standaard TL armatuur

Wist u dat we niet alleen led TL lampen met armatuur leveren, maar ook enkel de led TL buis. Onze led buislampen kunt u in de bestaande TL armatuur plaatsen. U hoeft enkel de starter uit de armatuur te verwijderen. Met het vervangen van een TL buis heeft u verder geen gedoe en ook nooit meer last van flikkerende TL lampen, want led TL lampen hebben dat probleem niet.

Groot aanbod led verlichting

Naast de led tl buizen en armaturen bieden we een divers aanbod van led verlichting waaronder onze led bouwlampen, waarmee je ongeveer vijf keer minder energie verbruikt dan met halogeen bouwlampen en daardoor fors bespaard. Ook leveren wij hoge kwaliteit led panelen voor een scherpe prijs. Op zoek naar dimmers, led spots of inbouwspots? Ook dat kunt u vinden in ons assortiment. Voor al onze led verlichting hanteren we een hele scherpe prijs. Daarnaast zijn onze producten van een hoge kwaliteit en krijgt u twee jaar garantie op al onze producten.

Led Wereld

Wij zetten voor u nog eens beknopt alle voordelen op een rij:

  • Bespaar tot 90% op uw energiekosten
  • TL led lampen gaan 3 – 5 keer langer mee
  • Gebruik bestaande armaturen met onze TL led buizen
  • Ook voor vochtige hallen door onze waterdichte armaturen
  • Niet zeker? U krijgt bij ons 30 dagen bedenktijd
  • Wij betalen de verzending bij bestellingen vanaf € 100,-
  • Op al onze led TL lampen en armaturen min. 2 jaar garantie