×

Waarom LED?

Led verlichting

Waarom LED

LED is een nog relatief nieuwe technologie, die sinds 2010 serieus is gaan groeien. Voordelen van deze LED technologie zijn enorm vergeleken met normaal tl licht. Lees hier wat alle voordelen zijn van LED!

Onze LED-tl-lampen gaan wel 30.000-50.000 uur mee waar normaal tl licht gemiddeld 10.000 uur mee gaat. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. U hoeft natuurlijk minder vaak nieuwe verlichting aan te schaffen. De investering in LED lijkt groot, maar omdat LED langer mee gaat, verdient het zich al snel terug omdat u in dezelfde tijd meerdere TL buizen aan moet schaffen in de tijd dat u een nieuwe LED-tl-buis nodig lijkt te hebben. Daarnaast hoeft u minder vaak uw oude lamp te vervangen, dit is vooral een groot voordeel als uw lampen op plekken hangen waar u lastig bij kunt zoals een hoog plafond, zodat er minder vaak een hoogwerker gehuurd hoeft te worden.

Bovendien verbruikt een LED-lamp minder energie dan normaal tl-licht. Een standaard TL buis van 120 cm verbruikt ongeveer 36 Watt, maar het vsa (voorschakelapparaat) zorgt er voor dat er 8 Watt bij op komt. Dus het vermogen van een standaard TL lamp is ongeveer 44 Watt, terwijl onze LED-tl-lampen van 120 cm slechts 18 Watt verbruiken  en het vsa is niet meer nodig, dit is dus een besparing van ongeveer 60% voor dezelfde lichtopbrengst!

Een ander voordeel van LED-tl-lampen is dat deze lampen niet flikkeren. Ook bij het inschakelen van de LED TL is geen flikkering te zien, maar de LED-tl-lampen geven direct vol licht. Bovendien is het licht van de LED-tl-lampen constant licht, dit is erg prettig voor uw ogen, waar conventioneel TL licht toch flikkert, dit is niet voor iedereen zichtbaar, maar dit werkt na verloop van tijd wel vermoeiend.

LED-tl-armatuur

Onze unieke LED-tl-buizen compleet met armatuur zorgen voor een enorme besparing voor uw portemonnee, u hoeft namelijk geen lamp en armatuur apart aan te schaffen, deze lampen zijn twee in één. Klik eenvoudig de LED-tl-lampen in de meegeleverde clipjes, en sluit ze aan op het lichtnet door middel van het standaard geleverde aansluitsnoertje of nóg eenvoudiger met de stekker voor in het stopcontact. Misschien zoekt u wel verlichting voor een grotere ruimte, dan komen de koppelsnoeren goed van pas! Hiermee kunt u meerdere LED-tl-armaturen met elkaar verbinden zodat ze allemaal van elektriciteit zijn voorzien.

Led-TL-armaturen zijn makkelijk aan te sluiten en te koppelen. U kunt ze toepassen in elke gewenste binnenruimte. 

Maak elke plek in huis gezellig met dimbare verlichting! Altijd de juiste hoeveelheid licht.

Dimbare lampen

LED-lampen in elke armatuur

Het maakt niet uit wat voor fitting een lamp heeft. Er is bijna altijd wel een goed LED alternatief te vinden. Hierdoor is het dus ook niet nodig en verplicht om uw armatuur te vervangen. Bijvoorbeeld de LED-tl-buizen en spots die wij aanbieden passen gewoon in een oude armatuur voor TL of halogeen.

Temperatuur LED

De LED-verlichting wordt niet heet. Bijna bij elke LED-lamp kun je deze gewoon aanraken net na dat de lamp uit is gedaan. Dit is makkelijk bij het verwisselen en des te minder warmte een LED-lichtbron produceert des te beter is dit voor het rendement van de lamp.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9294 reviews.