Goedkope LED bouwlampen

Bouwlampen geven een geconcentreerde bundel wit licht af, ideaal voor allerlei werkzaamheden in en rond het huis. Het nadeel van conventionele bouwlampen uitgerust met halogeenverlichting is het hoge energieverbruik en de sterke warmteafgifte. Een LED bouwlamp kent deze nadelen niet. Goedkope LED bouwlampen van een uitzonderlijke kwaliteit vindt u bij LED TL wereld. De voordelen van onze LED bouwlampen zijn onder meer

  • Een levensduur van ongeveer 35.000 branduren.
  • Een gering energieverbruik: tot 90% minder!
  • Een veel kleinere warmteafgifte.
  • Verkrijgbaar in drie verschillende kleurtemperaturen: warm-wit, neutraal-wit en koud-wit.

Een LED bouwlamp met een robuust design

Bouwlampen worden toegepast in de meest ondankbare omstandigheden, te midden van stof, vuil en regen. Een bouwlamp moet letterlijk tegen een stootje kunnen! Het design van onze bouwlampen houdt hier rekening mee. Een LED bouwlamp van Led Wereld is IP66-geclassificeerd. De armatuur is dus waterbestendig en stofvrij. De behuizing bestaat uit aluminium, een metaal dat de warmte snel afvoert. Het venster in de armatuur is gemaakt van gehard glas dat schokbestendig is. In onze webshop treft u bouwlampen in LEDtechnologie aan met vermogens van 10 Watt tot 100 Watt. We leveren alle lampen met een bevestigingsbeugel, waarmee u de lamp gemakkelijk aan het plafond of op een muur kunt bevestigen.

-28%
12,99 incl. BTW
-33%
19,99 incl. BTW
-30%
34,99 incl. BTW
-33%
59,99 incl. BTW

Kwaliteit en scherpe prijzen bij Led Wereld

We verkopen LED artikelen met een ongeëvenaarde kwaliteit voor een lage prijs. Bekijk het uitgebreide assortiment led producten in onze webshop! Plaats uw bestelling vóór 14 uur, zodat u uw artikelen reeds de volgende werkdag in huis hebt! Toch niet helemaal tevreden over uw aankoop? U mag uw producten gratis retourneren binnen 30 dagen. Er zijn geen verzendingskosten voor aankopen vanaf 100 euro. Wenst u meer informatie? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze website!