Goedkope LED spots

Uw oude halogeenspots vervangen door energiebesparende LED spots loont zeker de moeite. Wist u dat u tot 90% bespaart met een LED spot? Bovendien mag u rekenen op een levensduur van 30.000 branduren, 15 keer langer dan een halogeenspot! Bij Led Wereld vindt u goedkope en kwaliteitsvolle spots in LEDtechnologie.

  • GU10 LED spots: deze bezitten een GU10-lampvoet en kunnen uw bestaande halogeenlampen met GU10-lampvoet direct vervangen. U hoeft verder niets aan te passen.
  • MR16 spots in LEDtechniek: om deze toe te passen, moet u uw oude transformator vervangen door een LED transformator.
  • Ook een dimbare LED spot is verkrijgbaar. Bij Led TL wereld treft u meerdere modellen dimbare spots aan. Bestel eveneens een speciale LED dimmer in onze webshop.
  • Tot ons gamma behoren bovendien LED spot armaturen in verschillende materialen en kleuren.

Kies de geschikte kleurtemperatuur en lichtbundel

Een LED spot met een neutraal-witte kleurtemperatuur levert een heldere verlichting op. Houdt u het liever sfeervol? Kies dan voor een flame LED spot, waarvan de lichtkleur lijkt op deze van een kaarsvlam. Met een warm-witte LED spot bootst u het licht van een klassieke halogeenspot na. Onze spots zijn bovendien verkrijgbaar met verschillende lichtbundels. Voor algemene verlichting zijn lichtbundels van 90° en 120° het meest geschikt. Een lichtbundel van 38° komt overeen met deze van een halogeenspot.

Duidelijke instructies voor de installatie

U vindt op de website van Led TL wereld heldere instructies voor de vervanging van uw oude halogeenspots door spots in LEDtechnologie. Ook voor het monteren van een LED transformator en een LED dimmer vindt u voldoende uitleg. Bestel onze voordelige producten vóór 14 uur: u ontvangt ze reeds de volgende werkdag! Voor meer informatie mag u ons bellen of ons het ingevulde contactformulier mailen.