×

Toont alle 2 resultaten

R7S LED

De R7S lamp is te herkennen aan de specifieke vorm, deze heeft namelijk een soort buisvorm met aan beide uiteinden een lampvoet waardoor hij gevoed wordt. Deze R7S LED kunnen direct aangesloten worden op het stroomnet, er is geen transformator nodig. Doordat er gebruik gemaakt wordt van de SMD techniek heeft de R7S LED-lamp geheel rondom licht, en heeft deze een zeer hoge lichtopbrengst. In tegenstelling tot de halogeen versie van deze lamp wordt de R7S LED niet warm.


R7S vervangen voor LED

Door over te stappen op R7S LED lampen kunt u veel besparen. De lampen zijn nagenoeg gelijk in lichtopbrengst, maar hebben een veel lager verbruik waardoor de energierekening omlaag zal gaan. Ook gaan de lampen veel langer mee dan halogeen waardoor u de R7S minder vaak hoeft te vervangen. Omdat de R7s LED van beide kanten gevoed wordt, is het belangrijk dat deze goed in het huidige armatuur past. Zorg dus dat u de juiste afmetingen kiest voor uw nieuwe R7S LED-lamp. De R7S lampen van Led Wereld komen in twee lengtes, 78 mm en 118 mm. Deze zullen qua lengte zeker passen in uw huidige armatuur, maar let wel op de dikte, deze kan anders zijn dan bij de halogeenlampen. De R7S LED-lampen van Led Wereld hebben een dikte van 28 mm.

Wattage en lichtkleur R7S LED

De R7S LED-lampen van Led Wereld hebben een lichtkleur van 2700K, extra warm-wit. Deze lichtkleur wordt veel gebruikt om sfeer te creëren, en deze lamp is dus goed te gebruiken in huis of in de horeca. Meer toepassingen voor deze lichtkleur leest u in ons blogartikel over welke kleur moet ik kiezen.

Het wattage van de R7S spot bepaalt hoeveel lichtopbrengst u heeft. Het wattage is bij de LED R7S veel lager dan bij een halogeen variant, maar geeft toch een hoge lichtopbrengst. In de tabel hieronder ziet u hoeveel lichtopbrengst de R7S lampen van Led Wereld hebben, en welke halogeen wattage zij vervangen.

Wattage LED R7SLumen (lichtopbrengst)Wattage halogeen R7S
9 Watt1055 lumen75 Watt
15 watt1901 lumen120 Watt

R7S LED dimbaar

De R7S LED-lampen van Led Wereld zijn ook dimbaar. Om deze lampen goed te dimmen moet er gebruik gemaakt worden van een fase afsnijdende LED-dimmer. Door de R7S LED te dimmen wordt er nog minder energie verbruikt, omdat de lamp met deze dimtechniek niet de volle capaciteit benut.

Wilt u graag advies ontvangen over de R7S lamp, of heeft u hulp nodig bij het vervangen van uw huidige lamp? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9319 reviews.