×

Toont alle 6 resultaten

LED-tl-montagebalken


LED-montagebalken voor LED-tl-buizen

Plaats uw LED-tl-buizen gemakkelijk met de LED-montagebalken van Led Wereld. De opbouw armaturen hebben een IP waarde van 20 en zijn daarom geschikt voor binnenshuis.

Bent u op zoek naar waterdichte armaturen met IP 65 voor buitenshuis? Wij hebben ook waterdichte armaturen.

Verschillende afmetingen LED-montagebalken

We bieden bij Led Wereld verschillende afmetingen montagebalken aan. Zowel voor 60 cm, 120 cm als 150 cm vindt u bij ons topkwaliteit montagebalken voor LED voor een scherpe prijs. Ook is het mogelijk om voor dubbele of enkele verlichting te kiezen

U kunt de LED-tl-buizen direct bij de montagebalken bestelling op de productpagina's. Bestel deze hier voordelig bij in onze shop. Alle LED-tl-buizen in ons assortiment werken in de montagebalken. 

Montage van de buizen

De montagebalken voor LED zijn licht van gewicht wat anders is dan de standaard TL-montagebalken. Daarom passen er alleen LED-tl-buizen in deze montagebalken. De montage is redelijk eenvoudig. De kabel kan zowel via de zijkant van het armatuur als in het midden bovenin geplaatst worden. Hierna sluit u de kabels aan op de kroonsteen in het armatuur. Zet vervolgens de voetjes vast en zet de bovenkant er vervolgens op. Tenslotte kunt u eenvoudig de LED-tl-lamp in de LED-tl-montagebalk plaatsen. 

Alternatieven

Een veel gebruikt alternatief hiervoor is het gebruik van onze plug and play led tl armaturen. Hierbij sluit u de verlichting in een paar tellen aan, terwijl de vervanging van de lampen net zo eenvoudig blijft. 

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9319 reviews.