LED spots: nergens anders voordeliger

Waarom zou u uw conventionele halogeenspots niet vervangen door leds? Wegens het veel lagere energieverbruik is een besparing tot 90% haalbaar. Bovendien gaan LED spots 15 keer langer mee dan conventionele halogeenspots. Het vervangen van de oude halogeenspots door nieuwe LED types is erg eenvoudig. Op onze website vindt u hiervoor een duidelijke handleiding.

Het LED spot aanbod van Led Wereld

De webshop van Led Wereld biedt u diverse types spots in ledtechnologie aan

  • Bent u op zoek naar een dimbare LED spot? In onze webshop vindt u meerdere modellen die dimbaar zijn. Een traploze regeling van 100% tot 0% lichtsterkte is mogelijk. Hiervoor moet u een speciale LED dimmer gebruiken, die u eveneens in onze webshop terugvindt.
  • Spots met een GU10-lampvoet kunt u onmiddellijk vervangen door een GU10 LED spot. Er is geen aanpassing van de elektrische installatie nodig. Deze spots zijn verkrijgbaar in meerdere kleurtemperaturen.
  • Om een halogeenspot met een MR16-lampvoet te vervangen door een MR16 LED spot, moet u de bestaande transformator verwijderen en een speciale led transformator plaatsen.
  • In onze webshop treft u eveneens diverse types LED spot armaturen aan.

Verschillende lichtbundels en kleurtemperaturen

De lichtbundel van een LED spot bedraagt 38°, 90° of 120°. Kies een spot met een lichtbundel van 38° om een klassieke halogeenspot na te bootsen. Lichtbundels van 90° of 120° past men toe voor algemene verlichting. Een LED spot is verkrijgbaar in drie verschillende kleurtemperaturen. Warm-wit is de kleurtemperatuur van een halogeenspot. Flame bootst de sfeervolle kleur van een kaarsvlam na. Neutraal-wit zorgt voor een heel heldere verlichting. Meer informatie nodig? Aarzel niet om contact op te nemen met  Led Wereld! Bestel uw producten voor 14 uur, en een dag later worden ze reeds geleverd!