×

Toont alle 7 resultaten

LED-strip 3 meter

LED-strips zijn een ideale toevoeging aan uw verlichting in huis of tuin. Met sfeervol licht en de keuze voor alle RGB kleuren zijn de LED-strips zeer gezellig! Een LED-strip van 3 meter kan op veel verschillende locaties gebruikt worden. Lees hieronder alle mogelijkheden!

30,99 - 77,99 incl. BTW
16,99 - 67,99 incl. BTW
16,99 - 67,99 incl. BTW
16,99 - 68,99 incl. BTW
24,99 - 78,99 incl. BTW
39,99 - 97,99 incl. BTW
42,99 - 97,99 incl. BTW

Mogelijkheden LED-strip 3 meter

Een LED-strip van 3 meter is een ideale lengte voor meubels. 3 meter LED-strip hoeft meestal niet ingekort te worden als deze gebruikt wordt voor bijvoorbeeld uw kast. Mocht u grotere meubels hebben, kunt u ook kijken bij onze LED-strips van 4 meter of 5 meter. De LED-strip 3 meter kan gebruikt worden als accentverlichting aan uw kast, rond de spiegel of achter de tv. Ook is de LED-lichtslang ideaal onder de overhangende kastjes in de keuken! Daarbij kunt u kiezen voor een LED-strip met afstandsbediening, waarmee u de strip naast het het veranderen van kleur, ook kunt dimmen.

Verschillende lichtkleuren LED-strip 3 meter

Bij Led Wereld vindt u LED-strips van 3 meter in verschillende lichtkleuren. Elke lichtkleur kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden:

  • warm-wit: Deze lichtkleur is zeer sfeervol. kan in elke ruimte gebruikt worden!
  • neutraal-wit: Dit is prettig werklicht, en zou in de keuken of in de kantoorruimte gebruikt kunnen worden.
  • koud-wit: Met koud-wit kiest u voor een hoge lichtopbrengst en een moderne uitstraling!
  • Dual-White: Deze LED-strip heeft de bovenstaande 3 kleuren gecombineerd in één strip.
  • RGB: Ideaal voor in de slaapkamer, om gezellig licht in alle RGB kleuren te creëren!
  • RGBW: Naast de RGB kleuren heeft deze LED-strip ook warm-wit. Perfect voor in de woonkamer!
  • RGBWW: Met deze strip heeft u alle mogelijkheden, zowel alle wittinten als alle RGB kleuren.

IP-waarde LED-strip 3 meter

Ook de 3 meter LED-strip is beschikbaar in twee verschillende IP-waardes. De IP-waarde geeft aan hoe waterdicht de spot is. Voor binnenshuis kunt u kiezen voor de LED-strip 3 meter IP20. Deze LED-strips zijn beschermt tegen stof en kunnen zeer lang mee in een droge omgeving. Gaat u de 3 meter LED-strip buiten of in een vochtige ruimte, zoals de badkamer plaatsen? Kies dan voor een waterdichte LED-strip, met een IP-waarde van IP65. Deze LED-strip 3 meter heeft een extra siliconenlaag waardoor de LED-strip ook beschermt is tegen waterstralen en binnendringend vocht. Let erop dat u de voeding wel op een droge plaats monteert.

Andere lengtes LED-strips

Naast de LED-strips 3 meter vindt u bij Led Wereld de LED-strips ook nog in andere lengtes. De losse LED-strips vindt u ook in stukken van 1 meter, 2 meter, 4 meter en 5 meter. Naast de losse LED-strips kunt u ook kiezen voor complete sets. Hier zijn alle extra benodigdheden voor de LED-strips al toegevoegd aan de set, zodat u zelf niet meer alles bij elkaar hoeft te zoeken. Deze complete sets bieden we aan in de lengtes 1 t/m 10 meter, en daarnaast 15 en 20 meter. De meest gebruikte maten vindt u hieronder:

De complete sets worden opgemaakt uit losse rollen van 1, 2, 3, 4 of 5 meter. Om deze met elkaar te verbinden krijgt u koppelstukken meegestuurd.

Aansluiten LED-strip 3 meter

De LED-strips 3 meter zijn zeer eenvoudig aan te sluiten. Als u voor een complete set kiest krijgt u alle onderdelen direct meegestuurd. De LED-strip 3 meter wordt met een aansluitsnoertje gekoppeld met de ontvanger, als u kiest voor de LED-strip met afstandsbediening. Zonder ontvanger en afstandsbediening sluit u de LED-strip direct aan op de voeding. Deze voedingsadapter zet de stroom bij u thuis (220-240V) om naar de benodigde 24V voor de LED-strip, waardoor u deze gewoon in het stopcontact kunt steken!

Mocht u vragen hebben over de LED-strip 3 meter of u weet niet voor welke afstandsbediening u het beste kunt kiezen, neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9294 reviews.