Led TL armaturen: nergens anders voordeliger

Een LED TL armatuur is een LED TL lamp en een armatuur in één. U hoeft dus niet afzonderlijk een LED TL lamp en aan armatuur aan te schaffen. Het installeren van een LED TL armatuur is erg eenvoudig. Met behulp van de meegeleverde kabeltjes, bevestigingsbeugeltjes en schroefjes hangt u de armatuur op en sluit u de lamp aan. De armaturen bestaan in de types t5 en t8.

Verschillende modellen LED armaturen

LED-TL-wereld biedt verschillende types LED armaturen aan:

  • Een veel gebruikt type LED TL armatuur is het type t8. Deze armaturen zijn erg geschikt om in één lijn te hangen. Met de t8 armaturen leveren we een koppelstukje mee, zodat u de armaturen eenvoudig met elkaar kunt verbinden.
  • Wilt u één lange streep licht creëren met LED armaturen? Dan is het type t5 iets voor u. De compacte armaturen van het type t5 koppelt u naadloos aan elkaar met het bijgeleverde koppelstukje.
  • In onze webshop vindt u ook waterdichte armaturen. U hebt de keuze uit lengten variërend van 60 centimeter tot 150 centimeter. Deze led armaturen met een IP-waarde van 65 zijn bestand tegen weer en wind.
  • Wij verkopen ook afzonderlijke LED TL montagebalken, waarin u LED TL lampen van ons merk kunt aanbrengen.

Talrijke voordelen met led armaturen van Led Wereld

Een led armatuur met LED TL lampen levert u een aanzienlijke energiebesparing op, tot zelfs 65%! U mag bovendien rekenen op een levensduur die 40.000 branduren bereikt. Bestel uw producten voor 14 uur en een dag later hebt u ze reeds in huis! Op al onze artikelen bieden wij een garantietermijn van minimaal twee jaar. Retourneren binnen 30 dagen is volledig kosteloos. Contacteer Led Wereld voor meer informatie!