LED TL armatuur van LED TL Wereld

Met een LED TL armatuur van LED TL Wereld beschikt u over een LED TL lamp en een bijhorend armatuur. In onze webshop vindt u twee types LED TL armaturen: t8 en t5. De voordelen van LED TL armaturen zijn onder meer:

  • Een levensduur van ruim 30000 branduren.
  • Een energiebesparing van ruim 50%.
  • Verkrijgbaar in lengten van 60 centimeter tot 150 centimeter.

LED armaturen type t8

Een LED TL lamp type t8 heeft een diameter van 1 inch. Drie verschillende kleurtemperaturen zijn verkrijgbaar: koud-wit, warm-wit en neutraal-wit. Armaturen van het type t8 zijn eenvoudig in één lijn op te hangen. Ze worden geleverd met koppelsnoeren zodat u ze gemakkelijk kunt doorverbinden.

LED armaturen type t5

De diameter van een LED TL lamp type t5 bedraagt slechts 5/8 inch. Een t5 armatuur is erg compact en sluit naadloos aan op het armatuur ernaast. Door de armaturen in één lijn te hangen is het mogelijk om een lange streep licht te creëren. De t5 armaturen worden geleverd met koppelstukjes om ze gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Deze armaturen zijn beschikbaar in de kleurtemperatuur koud-wit.

Andere armaturen van LED TL Wereld

In onze webshop vindt u ook waterdichte armaturen met een IP-classificatie van 65. Waterdichte armaturen mag u zonder bezwaar in de openlucht gebruiken. Daarnaast beschikken we ook over afzonderlijke LED TL montagebalken. Deze montagebalken zijn bestemd voor gebruik binnenshuis.

Een uitstekende service gegarandeerd

Hebt u uw keuze gemaakt in onze webshop? Bestel vóór 14 uur en u ontvangt de goederen reeds de volgende werkdag. Verzendingskosten worden niet aangerekend vanaf een aankoop van 60 euro. Binnen 30 dagen mag u gratis retourneren. Nog vragen? Bel ons of mail ons!