Topkwaliteit LED verlichting schuur

Om een schuur energiezuinig te verlichten, past men tegenwoordig vaak een LED TL armatuur met een LED TL buis of een LED bouwlamp toe. Dat is niet verwonderlijk, als u bedenkt dat LED verlichting een energiebesparing van meer dan 50% oplevert. U mag daarbij ook nog eens rekenen op een extreem lange levensduur van meer dan 30.000 branduren!

LED TL armatuur en LED TL buis

Waarom vervangt u niet de conventionele TL armaturen en TL lampen door LED armaturen en LED buizen? Iedereen kan deze vervanging gemakkelijk uitvoeren! Op de website van Led Wereld vindt u eenvoudige stapsgewijze instructies om de ombouw van TL naar leds tot een goed einde te brengen.

Onze LED TL lampen zijn van 60 centimeter tot 150 centimeter verkrijgbaar. De Led TL armaturen zijn beschikbaar in de types t5 en t8. Qua kleurtemperatuur kunt u kiezen uit warm wit (3000 K), neutraal wit (4000 K) en koud wit (6000 K). Bijkomende voordelen: een LED buis flikkert niet en ontsteekt onmiddellijk!

Een LED bouwlamp voor uw schuur

Ook een LED bouwlamp of LED straler is een geschikte verlichtingslamp voor een schuur. Vergeleken met normale bouwlampen levert een LED werklamp een energiebesparing op tot maar liefst 90%! Onze LED bouwlampen bestaan uit aluminium, dat de warmte efficiënt afvoert en de voorzijde bestaat uit stevig gehard glas. De LED schijnwerpers zijn verkrijgbaar van 10 watt tot 100 watt. Ook voor dit soort lampen heeft u de keuze uit twee verschillende kleurtemperaturen, namelijk 3000K (warm-wit) en 4000K (neutraal-wit).

Bekijk de webshop van Led Wereld

Bestel voor 14.00 uur uw producten en een dag later heeft u ze in huis! Niet helemaal tevreden? U heeft het recht om uw bestelling om te ruilen of te retourneren binnen 30 dagen. De beste prijs voor de beste kwaliteit: daarvoor moet u bij Led Wereld zijn! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.