LED werklamp van LED TL Wereld

Wie kan een goede werklamp missen als er in en rond het huis geklust moet worden? U voert een bepaald werk slechts goed uit als u voldoende licht hebt. Een werklamp straalt een flinke bundel geconcentreerd licht uit, zodat u uw klus tot een goed einde kunt brengen. Waarom zou u niet kiezen voor een energiezuinige LED werklamp? Het gebruik van zo’n lamp levert u een energiebesparing op tot zo’n 90%! Naast een flinke besparing op uw elektriciteitsfactuur bezit een LED werklamp nog meer voordelen:

  • Een werklamp met LEDs gaat zo’n 35000 branduren mee.
  • Verkrijgbaar in drie kleurtemperaturen: warm-wit, koud-wit en neutraal-wit
  • Een heel geringe warmteafgifte. Dit is belangrijk als u klussen in een afgesloten ruimte uitvoert.

De unieke LED werklampen van LED TL Wereld

LED TL Wereld biedt LED werklampen aan met een vermogen van 10, 20, 50 of 100 Watt. Een werklamp wordt vaak in stoffige en vuile omstandigheden gebruikt en moet tegen een stootje kunnen. Daarom is het frame van onze LED werklampen vervaardigd uit stevig aluminium. De warmte van de LED wordt snel afgevoerd door het frame, wat gunstig is voor de levensduur. Het venster van gehard glas is schokbestendig. De lampen worden geleverd met een drie meter lang snoer met netstekker. Met behulp van de meegeleverde beugel kunt u de lamp stevig monteren aan het plafond of op een muur.

14,99 incl. BTW
19,99 incl. BTW
34,99 incl. BTW
49,99 incl. BTW

Andere LED producten in onze webshop

Bekijk de overige kwaliteitsvolle LED artikelen in onze webshop. We leveren ook LED spots, LED TL lampen, LED dimmers en LED panelen. Uw levering ontvangt u de volgende werkdag als u vóór 14 uur bestelt. Meer informatie nodig? Bel ons of vul het contactformulier in!