Toont alle 14 resultaten

LED-bouwlamp op accu

LED-bouwlampen op accu hebben geen snoer nodig en zijn dus ideaal als er geklust moet worden op een plek waar geen stopcontacten zijn. De acculampen zijn verkrijgbaar van 10 Watt tot wel 150 Watt en zo voor ieder project te gebruiken, zoals schilderen of buiten klussen (IP65). De oplaadbare LED-bouwlampen zijn namelijk waterdicht. De LED-bouwlampen op accu zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: warm-wit, neutraal-wit en koud-wit.

54,99 incl. BTW
54,99 incl. BTW
54,99 incl. BTW
Uitverkocht
74,99 incl. BTW
99,99 incl. BTW
99,99 incl. BTW
99,99 incl. BTW
149,99 incl. BTW
149,99 incl. BTW
149,99 incl. BTW
199,99 incl. BTW
199,99 incl. BTW
199,99 incl. BTW
349,99 incl. BTW

LED-bouwlampen op accu kopen?

Ideaal op plekken waar de stroomtoevoer lastiger is. De LED-bouwlampen van Led Wereld hebben een uitstekende accu waardoor ze lang zonder stroom kunnen. Laadt de LED-bouwlamp op accu op in 4-7 uur en u kunt zeker 4 uur genieten van een heldere LED-lamp. U kunt de lamp opladen via het stopcontact en de meegeleverd autolader.

Koud-wit, neutraal-wit of warm-wit

Led Wereld biedt drie verschillende kleuren wit aan. De meest sfeervolle kleur is warm-wit, maar in sommige gevallen heb je een wat koudere kleur nodig om goed te kunnen werken en details beter te onderscheiden. De meeste klanten van ons kiezen voor neutraal-wit. Voor schilders raden we aan om koud-wit te kiezen omdat koud-wit het meest op daglicht lijkt.

LED of halogeen

Led Wereld biedt alleen maar LED-bouwlampen aan. Halogeen was vroeger de meest gebruikte optie maar is een stuk minder zuinig dan LED-bouwlampen. Door te kiezen voor LED bespaart u enorm op uw energierekening, naast dat het milieuvriendelijker is. De besparing is rond de 80 procent en kan per bouwlamp oplopen tot enkele honderden euro’s.

Hoeveel Watt heb ik nodig?

Onze bouwlampen op accu gaan tot 300 Watt. Dit is in de meeste gevallen ruim voldoende. 300 Watt LED is ongeveer vergelijkbaar met 1000 Watt halogeen. Heeft u toch meer Watt nodig, dan raden we u bouwlampen aan met stroomkabel. Door het hoge verbruik zult u anders steeds de accu moeten vervangen of bent u veel meer geld kwijt.

Hoge kwaliteit LED-bouwlampen op accu

Onze bouwlampen op accu zijn net als onze andere producten van hoge kwaliteit. Niet voor niks scoren wij gemiddeld een 9 op onze klantenbeoordeling. We helpen u graag en staan met vragen voor u klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen over Led Wereld of over onze bouwlampen.

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 10371 reviews.