Toont alle 5 resultaten

Noodverlichting Led

Elk bedrijf of publiek gebouw is verplicht om gebruik te maken van noodverlichting. Wanneer de stroom uitvalt blijven de Led noodverlichtingsarmaturen branden waardoor de vluchtwegen zichtbaar zijn. Dit voorkomt desoriëntatie en paniek. Door gebruik te maken van Led bespaart u ook 50% op uw energiekosten en hoeft u de noodverlichting minder vaak te vervangen.

39,99 incl. BTW
39,99 incl. BTW
34,99 incl. BTW
14,99 incl. BTW
12,99 incl. BTW

Noodverlichting Led

Noodverlichting van Led Wereld is geschikt voor veel verschillende soorten ruimtes. Zo kunt onze noodverlichtingsarmaturen gebruiken in bedrijfshallen, kantoren maar we hebben ook waterdichte noodverlichting voor vochtige ruimtes. De noodverlichtingsarmaturen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan zeer lang mee. Daarnaast bespaart u ook zo'n 50% op uw energiekosten ten opzichte van TL noodverlichtingsarmaturen!

Accu Led noodverlichtingsarmaturen

Noodverlichting dient minstens 1 uur te blijven branden nadat de stroom is uitgevallen. Deze Led noodverlichtingsarmaturen blijven 3 uur op accu branden waardoor deze ruim voldoen aan de norm. Het is wel belangrijk om de accu jaarlijks te testen zodat de capaciteit van de accu op peil blijft. Wij raden aan om na 4 jaar de accupack te vervangen. Deze accupacks bieden wij ook aan in onze webshop en zijn zeer eenvoudig te vervangen.

vluchtwegverlichting

Bij de noodverlichtingsarmaturen worden pictogrammen in alle richtingen meegeleverd. Zo hoeft u niet te berekenen hoeveel u precies van elk soort pictogram nodig heeft. De noodverlichting is in te stellen om continue te branden, ook wanneer de stroom wel werkt. Deze stand dient gebruikt te worden indien de verlichting wordt gebruikt als vluchtwegverlichting. Ook is het mogelijk om de noodverlichting in te laten schakelen zodra de stroom uitvalt. Dit is gemakkelijk in te stellen met een druk op de knop in de armaturen.

Heeft u vragen of zou u graag advies willen ontvangen over de noodverlichting? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 7284 reviews.