Toont alle 10 resultaten

Led railspots

Led railspots kunnen worden gebruikt in (bestaande) 3-fase spanningsrail. De Led railspots zijn gemakkelijk te verplaatsen in de rail, hierdoor is Led railverlichting ideaal voor het verlichten van showrooms en winkels waar verschillende collecties geëtaleerd zijn. Deze Led railspots hebben een zeer hoge kleurenechtheid (CRI <90) en komen bovendien in aanmerking voor EIA.

64,99 incl. BTW
174,99 - 199,99 incl. BTW
179,99 - 259,99 incl. BTW
59,99 incl. BTW
79,99 incl. BTW
139,99 - 214,99 incl. BTW
119,99 - 179,99 incl. BTW
144,99 - 239,99 incl. BTW
114,99 - 164,99 incl. BTW
119,99 - 194,99 incl. BTW

Led railverlichting

Led railverlichting wordt veel toegepast in de retail en horeca. De railspots zijn namelijk gemakkelijk te plaatsen en bovendien kunnen deze spots eenvoudig verplaatst worden. Ideaal als u werkt met verschillende collecties. Door gebruik te maken van Led verlichting bespaart u ruim 50% tegen opzichte van gasontladingslampen en bovendien is de levensduur zeer lang, namelijk wel 50.000 uur.

Led railspots

Omdat Led railverlichting vaak in winkels gebruikt worden, is een hoge kleurenechtheid van groot belang. De kleurechtheid van een lamp geeft aan hoe realistisch de kleuren zijn van het voorwerp waarop de lamp schijnt. Bij een lage kleurenechtheid krijgt het voorwerp een doffe, grijzige kleur. Onze Led railspots hebben een zeer hoge kleurenechtheid van CRI >90.

Installeren Led railverlichting

Wij maken gebruik van 3 fase spanningsrail van het merk Powergear. Dit is een bekend merk waarop naast onze Led railspots ook railspots van veel verschillende merken passen. De verlichting kan op 3 fasen worden geschakeld. Dit betekent dat u 3 verschillende groepen kunt maken welke apart in- en uitgeschakeld kunnen worden. De spanningsrails kunnen eenvoudig gekoppeld worden met behulp van hulpstukken. Ook zijn er T-stukken en hoekstuk beschikbaar. Let erop dat u de juiste variant pakt, één zijde van de spanningsrail heeft namelijk een opstaande rand. Deze rand dient consequent aan de juiste kant te zitten. Het voordeel van Powergear hulpstukken is dat de T-stukken en hoekstukken gedraaid kunnen worden zodat u het juiste hulpstuk heeft.

De Led railspots kunnen heel eenvoudig in de spanningsrail geklikt worden. Vervolgens kunt u selecteren op welke fase de Led railspot aangesloten moet worden. Nadat de Led railspot in de rail is bevestigd, kan deze verschoven worden en eventueel kunt u de spots er ook weer eenvoudig uit halen.

Onze railspots kunnen op verschillende merken spanningsrail zoals Global, Eutrac, Nordic, Powergear en andere merken. Ze passen dus praktisch altijd ook in bestaande spanningsrail 3 fase!

Led winkelverlichting

Doordat de railverlichting in verschillende groepen verdeeld kan worden en doordat de railspots altijd eenvoudig verplaatst kunnen worden in de rails, is railverlichting de ideale verlichting voor in winkels. Bovendien komt de Led railverlichting van Led Wereld in aanmerking voor EIA (energieinvesteringsaftrek). Hierdoor is de overstap op Led verlichting nog interessanter omdat u hierdoor gemiddeld zo'n 11% extra bespaart!

Is uw interesse gewekt voor dit product of zou u graag advies willen ontvangen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

De spanningsrail en hulpstukken/koppelstukken worden rechtstreeks van af de leverancier verstuurd. De verzendtijd is 1-2 werkdagen. De Led railspots worden op maat gemaakt in Nederland en hebben een verzendtijd van 7-10 werkdagen.

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 10040 reviews.