×
Lente Sale - Nu tot 12% korting - Bekijk de actie ›

Toont alle 4 resultaten

Smart LED-dimmer

Smart dimmers kunnen uw LED-lampen slim maken, zodat u geen dure, slimme lampen hoeft aan te schaffen. Door een Zigbee dimmer toe te voegen aan uw huidige verlichting, of deze in combinatie met onze inbouwspots te kopen, kunt u een Smart Home Systeem aanleggen met weinig kosten!

69,99 incl. BTW
48,99 incl. BTW
44,99 incl. BTW
34,99 incl. BTW

Zigbee dimmer

Led Wereld biedt verschillende Zigbee dimmers aan om uw LED-verlichting mee aan te sturen. Zie hieronder een overzicht van de verschillende Zigbee dimmers in ons assortiment:

  • Zigbee LED-dimmer: Dit is de ideale dimmer om als vervanger voor uw huidige dimmer aan te schaffen. De Zigbee LED-dimmer heeft dezelfde afmetingen als normale LED-dimmers en deze past daardoor in uw wandcontactdoos. Dit is ideaal als u uw lampen nog van dezelfde plek wilt bedienen als voorheen, met daarbij het gemak om het ook vanaf uw telefoon te bedienen.
  • Zigbee afstandsbediening: Vindt u het fijner dat u vanaf elke willekeurige plek uw lampen kunt dimmen, ook als uw telefoon aan de oplader ligt? Kies dan voor een Zigbee afstandsbediening. Hiermee kunt u direct de lampen bedienen vanaf elke positie!
  • Zigbee Module: Door deze module toe te voegen aan uw 'domme' lampen kunt u deze dimmen met bovenstaande afstandsbediening.

Accessoires LED-dimmer

Het komt wel eens voor bij LED-verlichting dat uw lampen gaan knipperen bij een lage dimstand. Dit komt door de lage wattages waarop LED-verlichting werkt, en doordat de lamp al voldoende stroom krijgt om kort aan te gaan bij een beetje lekstroom. Door gebruik te maken van een [LED-bypass] kunt u dit probleem verhelpen. de Bypass stabiliseert de stroomtoevoer naar de lamp waardoor deze niet meer zal knipperen.

Mocht u nog vragen hebben over de Zigbee dimmers voor uw Smart Home, neem dan contact met ons op! We helpen u graag.

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9123 reviews.