×

Resultaat 1–24 van de 163 resultaten wordt getoond

h1>Spotjes woonkamer

Bent u op zoek naar spotjes voor uw plafond in de woonkamer? Bij Led Wereld vindt u woonkamer spots van uitstekende kwaliteit. De complete spots zijn traploos dimbaar en hebben een zeer lage inbouwdiepte, al vanaf 12 mm! Hierdoor passen de LED-inbouwspots in praktisch alle plafonds. De woonkamer spots zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunt u bestellen in het wit, zwart, RVS en antraciet.


Verdeling spotjes woonkamer

U kunt op verschillende plekken in uw woonkamer spotjes plaatsen. Door een juiste verdeling van de spotjes heeft u voor elke toepassing de juiste verlichting. Zo kunt u de leeshoek wat uitlichten met richtspots, of u kunt de eettafel extra laten opvallen door opbouwspots te plaatsen. Als u een koof of steunbalken heeft in uw woonkamer, kunt u deze ook goed gebruiken om spotjes in te plaatsen. Deze woonkamer spots komen dan extra tot hun recht.

Dimbare inbouwspots woonkamer

Alle spotjes voor in de woonkamer uit ons assortiment zijn goed dimbaar zonder haper en zonder ruis. Zo kunt u de spots naar iedere lichtsterkte brengen die u wilt. De lichtkleur van de LED-spot blijft gelijk wanneer u de woonkamer spot dimt. Wilt u graag dat de dimbare plafondspot warmer wordt wanneer deze gedimd wordt? Met onze dim-to-warm inbouwspots wordt dit effect perfect bereikt zodat de verlichting extra gezellig wordt zodra deze gedimd is.

LED-inbouwspots kleine inbouwdiepte

Vaak is er beperkte inbouwdiepte boven het plafond in de woonkamer om de spots in te bouwen. Hier zijn de inbouwspots huiskamer de ideale oplossing voor. Doordat de spots goed ontworpen zijn, hebben wij spots die slechts een inbouwdiepte van 12 mm nodig hebben. Dit is inclusief het aansluitsnoer omdat die niet omhoog maar opzij gaat. De plafondspots worden met behulp van handige klemveren eenvoudig in het plafond geplaatst. Voor woonkamer plafonds waar helemaal geen ruimte is kunt u ook kiezen voor onze opbouwspots. Deze hebben helemaal geen inbouwruimte nodig, en het snoer kan via de zijkant weggewerkt worden. Hiervoor hoeft u ook geen gaten in uw woonkamer plafond te maken!

Lichtkleur LED-verlichting woonkamer

LED-inbouwspots zijn verkrijgbaar in veel verschillende lichtkleuren. De woonkamer spots van Led Wereld vindt u in 5 verschillende lichtkleuren:

  • Flame-wit (2200K): Deze kleur is erg warm en ideaal voor ruimte waar sfeer gecreëerd moet worden. De lichtkleur is vergelijkbaar met de kleur van een kaarsvlam
  • Extra warm-wit (2700K): De meest toegepaste kleur en is gelijk aan de kleur van halogeenspot. Wij adviseren deze kleur voor onder andere woonkamer, slaapkamer, gang etc.
  • Warm-wit (3000K): Deze lichtkleur is iets witter dan 2700K en raden we aan voor bijvoorbeeld keuken, badkamer en andere ruimtes waar het iets minder sfeervol hoeft te zijn maar ook niet te kil
  • Neutraal-wit (4000K): Wordt ook wel helder wit genoemd en neigt naar daglicht. Geschikt voor ruimtes waar helder licht nodig is. Kan ook in bepaalde keukens en badkamers gebruikt worden
  • Dim-to-warm (1800K-2700K): Deze speciale spot zal warmer worden bij dimmen. Hierdoor wordt het effect van halogeenspot nagebootst. Bij vol licht zal de lichtkleur extra warm-wit (2700K) zijn en bij dimmen gaat het vloeiend terug naar flame-wit (1800K)

LED-woonkamer spots

De woonkamer spots van Led Wereld zijn zeer makkelijk te plaatsen. Daarnaast bespaart u direct tot wel 90% op de energiekosten door van halogeen over te stappen op LED, en bovendien gaan de spotjes veel langer mee, namelijk tot wel 50.000 uur. Lees in ons blog halogeenspots vervangen door LED alles over de voordelen en verschillende LED-lampen!

Heeft u nog vragen of ontvangt u graag advies voor de verlichting van uw woonkamer? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9319 reviews.