Topkwaliteit LED verlichting kantoor

LED panelen vormen tegenwoordig de efficiëntste kantoorverlichting. Het is mogelijk om LED panelen toe te passen als systeemplafond verlichting. Vervang conventionele buislampen door panelen met leds en u bespaart 55% tot 60% energie. Bovendien gaat ledverlichting veel langer mee. Om de haverklap een TL-buis vervangen is er niet meer bij!

LED paneel inbouw: geschikt voor elk systeemplafond

Bij Led Wereld vindt u LED panelen die exact in uw systeemplafond passen. Heeft u een LED 60×60 paneel nodig of zoekt u naar een LED paneel 30×120? In onze webshop vindt u het nodige! Het is mogelijk om uw bestaande TL-panelen 1 op 1 te vervangen door een ledverlichtingspaneel. Het volstaat om het bestaande TL-armatuur samen met het voorschakelapparaat uit het systeemplafond te schuiven en het nieuwe led-armatuur in de plaats te zetten. Het nieuwe ledsysteem sluit u rechtstreeks aan met een kroonsteen of met de meegeleverde stekker.

LED paneel inbouw: andere voordelen

U heeft de keuze uit drie verschillende kleurtemperaturen: 3000 K (warm wit), 4000 K (neutraal wit) en 6000 K (koel wit). Over het design van onze led-armaturen zult u tevreden zijn: er zit een mooie witte rand rond de panelen die het geheel stijlvol afwerken. Wij beschikken bovendien over flikkervrije panelen met leds, die geen vermoeiend geflikker veroorzaken. Met deze flikkervrije leds verbruikt u tot 60 % minder energie!

LED-TL-wereld: uw partner voor systeemplafond verlichting met leds

Bezoek de overzichtelijke webshop van Led Wereld. Een dergelijk groot aanbod aan ledverlichting vindt u nergens voordeliger! Als u uw bestelling voor 14.00 uur plaatst, ontvangt u de volgende dag uw bestelde ledverlichting. U betaalt geen verzendingskosten vanaf een bestelling van 100 euro. Producten ruilen of retourneren binnen 30 dagen is mogelijk. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!