Topkwaliteit LED verlichting woning

Sfeervolle verlichting die ook nog eens energie besparend is, is een must voor elke woning. Led Wereld helpt u graag verder bij het vinden van geschikte LED verlichting. Echte aanraders voor in huis zijn onze LED spots die gecombineerd kunnen worden met een LED dimmer. Ideaal om altijd de perfecte hoeveelheid licht te hebben in elke kamer. Neem een kijkje in ons assortiment!

Kiezen van de juiste LED spot voor in huis

LED Spots zijn al lang niet meer koud en kil, maar komen in verschillende kleur uitvoeringen, waardoor een sfeervolle ruimte met de juiste lichtinval gecreëerd kan worden. Er is bijvoorbeeld keuze uit normale en dimbare LED spots in de kleuren neutraal-wit en extra warm-wit. Voor nog meer sfeer zijn de flame uitvoeringen al dan niet in combinatie met een LED dimmer een echte aanrader. Deze spots imiteren kaarslicht en zorgen onder alle omstandigheden voor een intieme sfeer. Natuurlijk hebben wij ook passende LED spot armaturen in ons aanbod.

De bekende oude halogeenlampjes hadden een lichtbundel van 38˚ (ideaal voor het belichten van één voorwerp), terwijl de spotjes uit ons assortiment 90˚ en 120˚ lichtbundels hebben. Nog meer licht voor minder geld.

Waarom kiezen voor LED spots in huis?

Het kiezen van spots biedt u als consument tal van voordelen:

  • Duurzaam
  • 30.000 branduren
  • Energiezuinig (besparing kan oplopen tot maximaal 90%)
  • Hoeft niet vaak vervangen te worden
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren met verschillende lichtbundels
  • Te combineren met een dimmer

Voordelige LED verlichting voor uw woning

Bestelt u LED verlichting voor uw huis bij ons, dan profiteert u van 30 dagen bedenktijd. Bovendien geven we 2 jaar garantie op al onze verlichting. Voor bestellingen boven 100 euro is het verzenden altijd gratis. Meer weten? Neem dan contact met ons op: 085 – 0600 936 (tijdens kantooruren) of stuur ons een mailtje: [email protected].