Topkwaliteit LED verlichting bedrijfspand

LED panelen en toepassingen met een LED TL buis zijn de ideale verlichting voor een bedrijfspand. Bij verlichting met leds verbruikt u tot 60% minder energie en gaan de lampen veel langer mee. Een LED paneel is uitstekend geschikt voor systeemplafond verlichting. Zowel een conventionele TL buis als een armatuur met TL lampen vervangt u gemakkelijk door een LED TL armatuur met een LED buislamp.

LED TL buizen: minder energie en een langere levensduur

De levensduur van een LED TL buis bedraagt maar liefst 30.000 uur. Een LED buis gaat bovendien onmiddellijk aan en vertoont geen hinderlijke flikkering. Het vervangen van een conventionele TL buis door een LED buis is eenvoudig uit te voeren. Op onze website vindt u een duidelijke beschrijving hoe u dit moet doen.

Energiezuinige LED panelen

Voor systeemplafond verlichting past u een LED verlichtingspaneel toe. De LED panelen zijn verkrijgbaar in afmetingen die in uw systeemplafond passen. In de webshop van Led Wereld vindt u een LED 60×60 paneel of een LED paneel 30×120. U koppelt het bestaande TL armatuur af, schuift het uit het systeemplafond en monteert het paneel met ledverlichting in de plaats. Dit sluit u aan met de meegeleverde stekker of met een kroonsteen.

Led highbay 7 jaar garantie

Voor bedrijfshallen met een plafond van hoger dan 6 meter zijn Led highbay lampen uitermate geschikt. Door het gebruik van zeer efficiënte Philips Led chips en een goed design, geven wij wel 7 jaar garantie! Daarnaast is de lumen per Watt zeer hoog, namelijk wel 175 lm/W. hierdoor bespaart u zelfs tot wel 20% meer ten opzichte van andere aanbieders van led verlichting!

Bekijk de led verlichting in onze webshop

Bekijk onze webshop en overtuig u van de veelzijdigheid van onze producten! Zowel led tl buizen als led panelen bestaan in drie verschillende kleurtemperaturen: koud wit (6000 K), neutraal wit (4000 K) en warm wit (3000 K). Bestel voor 14.00 uur en u ontvangt uw bestelling de volgende dag. Led Wereld garandeert u de voordeligste prijzen. Ruilen en retourneren binnen 30 dagen is mogelijk. Meer informatie nodig? Neem contact met ons op!