×

LED-railspot 3-fase Veloce

119,99 - 194,99 incl. BTW

  • Hoge kleurenechtheid (CRI >90)
  • Uitstekende warmteafvoer
  • Geschikt voor EIA
  • Levensduur 50.000 uur
  • Philips Led chip (L80/B20)
  • 5 jaar garantie

Bent u op zoek naar verlichting voor uw winkel, showroom of voor in de horeca en heeft u advies nodig zodat u het beste uit uw ruimte kunt halen? Kies dan voor de kwaliteit van Led Wereld. Goede verlichting stimuleert de verkoop in de retail en vergroot het genot in de horeca en is daarom van zeer groot belang. Neem contact met ons op zodat wij een lichtplan kunnen maken en u verder kunnen adviseren welke verlichting het beste in uw ruimte past.Deze LED-railspot wordt op maat samengesteld in Nederland en heeft een verzendtijd van 7-10 werkdagen.

LED-railspot Veloce

LED-railspots worden veel gebruikt in de retail, horeca en showrooms. De LED-railspots Veloce worden in een spanningsrail geplaatst en kunnen vervolgens eenvoudig verschoven worden in de rail zodat u de verlichting aan kunt passen per collectie of seizoen. De spanningsrails zijn voorzien van 3 fasedraden. Hierdoor kunt u 3 groepen maken welke apart in- en uitgeschakeld kunnen worden. Dit is vooral voor de retail een handige toepassing, zodat u de sfeer in de winkel kunt bepalen.

Techniek LED-railspot

Deze LED-railspot maakt slchts gebruik van een Philips Fortimo SLM G7 LED-chip en een hoogwaardige Philips Xitanium Led driver. Door het gebruik van deze onderdelen en een metalen behuizing welke zeer goed in staat is om de warmte af te voeren, kunnen we u een garantie van 5 jaar geven en bovendien is de verwachte levensduur maar liefst 50.000 uur (L80/B20). Doordat de driver in de rail geïntegreerd wordt, wordt het armatuur minder warm wat een langere levensduur tot gevolg heeft. Bovendien is de SDCM waarde van 3 laag waardoor er geen zichtbaar kleurverschil is tussen de verschillende LED-chips.In modezaken, etalages en showrooms is een hoge kleurenechtheid van groot belang. De kleurenechtheid van deze LED-railspots is CRI >90 waardoor deze spots uitstekend toegepast kunnen worden. De railspot is verkrijgbaar in zowel warm-wit (3000K) als neutraal-wit (4000K).

Vervanging gasontladingslampen

De overstap op LED-verlichting is zeer eenvoudig. De oude gaslampen kunnen heel eenvoudig uit de rail worden gehaald en de nieuwe LED-railspots kunnen op dezelfde manier in de rail geklikt worden. U hoeft verder geen enkele aanpassing te doen aan de rail of de spots. Door over te stappen op LED-verlichting bespaart u direct 50% op uw energierekening. Bovendien hebben de LED-railspots een strak design wat ten goede komt van de uitstraling de ruimte waar de spots geplaatst worden.De aansluiting van de LED-railspots is van het merk Global. Dit is een bekend merk met een universele aansluiting waardoor onze LED-railspots niet alleen op onze eigen spanningsrail passen, maar ook op die van andere merken zoals Nordic, Norlux, Staff en Global.Heeft u een donker plafond of wilt u de ruimte graag gezellig inrichten? Dan is de zwarte kleur LED-railspots het best. Doordat de LED-railspots zelf een donkere kleur hebben, vallen ze minder op en het maakt de uitstraling gezellig.In winkels of horeca met een lichte uitstraling raden wij de LED-railspots met witte behuizing aan.

Lichtopbrengst LED-railspots

De lumen per Watt verhouding geeft aan hoe efficiënt een lamp is. Als dit hoger is dan 100 lumen per Watt, dan komt de lamp in aanmerking voor de energie investeringsaftrek (EIA). Deze LED-railspot is verkrijgbaar in verschillende niveau’s van lichtopbrengst. Op alle niveau’s komt het lm/W hoger dan 100 waardoor onze LED-railspots in aanmerking voor de EIA wat het gebruik van LED-railverlichting nog interessanter maakt.Is uw interesse gewekt en zou u graag advies willen inwinnen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Gratis offerte aanvragen

  • 2 - 5 jaar garantie
  • Gemiddelde klantenbeoordeling 8,9/10
  • 30 dagen retourtermijn
  • 100% CO₂-neutrale verzending
Artikelnummer: 1235655 Categorie:
De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9319 reviews.