×

Toont alle 8 resultaten

LED-railspots

LED-railspots kunnen worden gebruikt in (bestaande) 3-fase spanningsrail. De LED-railspots zijn gemakkelijk te verplaatsen in de rail, daardoor is LED-railverlichting ideaal voor het verlichten van showrooms en winkels waar collectie wisselingen plaatsvinden. Deze LED-railspots hebben een zeer hoge kleurechtheid (CRI > 90) en komen bovendien in aanmerking voor EIA.


LED-railverlichting

LED-railverlichting wordt veel toegepast in de retail en horeca. De railspots zijn gemakkelijk te plaatsen en bovendien kunnen deze spots eenvoudig verplaatst worden in de rails. Dit is ideaal als u werkt met wisselende collecties. Door gebruik te maken van LED-verlichting bespaart u ruim 50% tegen opzichte van gasontladingslampen en bovendien is de levensduur zeer lang, namelijk wel 50.000 branduren.

Lichtkleuren LED-railspots

Omdat LED-railverlichting vaak in winkels gebruikt worden, is een hoge kleurechtheid van groot belang. De kleurechtheid van een lamp geeft aan hoe realistisch de kleuren er uit zien. Bij een lage kleurechtheid krijgt het voorwerp een doffe, grijze kleur. Onze LED-railspots hebben een zeer hoge kleurechtheid van CRI > 90.

De LED-railspots zijn beschikbaar in meerdere lichtkleuren, die voor verschillende toepassingen worden gebruikt.

  • 2200K - flame-wit: Deze lichtkleur is het warmst, en heeft een oranje tint. Als u op zoek bent naar een zeer warme uitstraling in een wat meer industriele uitraling is de Railspot Podio met 2200K een zeer geschikte keuze.
  • 2700K - extra warm-wit: Deze lichtkleur is erg gezellig, en wordt meestal gebruikt in de horeca.
  • 3000K - warm-wit: Deze lichtkleur is nog steeds warm, maar wat minder dan de 2200K of 2700K lampen. Deze lichtkleur kan goed toegepast worden in winkels waar bijvoorbeeld kleding wordt verkocht.
  • 4000K - neutraal-wit: Deze lichtkleur is wat zakelijker, en kan ook goed in kantoren toegepast worden.

Bij Led Wereld vindt u ook de Lumina tri-color railspot. Bij deze spot kan er via een switch op de achterkant van de spot eenvoudig gewisseld worden tussen drie verschillende lichtkleuren, 3000K, 4000K en 5700K (koud-wit).

Installeren LED-railverlichting

Wij maken gebruik van 3 fase spanningsrail van het merk Powergear. Dit is een bekend merk waarop naast onze LED-railspots ook railspots van veel verschillende merken passen. De verlichting kan op 3 fasen worden geschakeld. Dit betekent dat u 3 verschillende groepen kunt maken welke apart in- en uitgeschakeld kunnen worden. De spanningsrails kunnen eenvoudig gekoppeld worden met behulp van hulpstukken. Ook zijn er T-stukken en hoekstuk beschikbaar. Let erop dat u de juiste variant pakt, één zijde van de spanningsrail heeft namelijk een opstaande rand. Deze rand dient consequent aan de juiste kant te zitten. Het voordeel van Powergear hulpstukken is dat de T-stukken en hoekstukken gedraaid kunnen worden zodat u altijd het juiste hulpstuk heeft.

De LED-railspots kunnen heel eenvoudig in de spanningsrail geklikt worden. Vervolgens kunt u selecteren op welke fase de LED-railspot aangesloten moet worden. Nadat de LED-railspot in de rail is bevestigd, kan deze verschoven worden en eventueel kunt u de spots er ook weer eenvoudig uit halen.

Onze railspots kunnen op verschillende merken spanningsrail zoals Global, Eutrac, Nordic, Powergear en andere merken. Ze passen dus praktisch altijd ook in bestaande spanningsrail 3 fase!

LED-winkel en retailverlichting

Doordat de railverlichting in verschillende groepen verdeeld kan worden en doordat de railspots altijd eenvoudig verplaatst kunnen worden in de rails, is railverlichting de ideale verlichting voor in winkels. Bovendien komt de LED-railverlichting van Led Wereld in aanmerking voor EIA (energie investeringsaftrek). Hierdoor is de overstap op LED-verlichting nog interessanter omdat u hierdoor gemiddeld zo'n 11% extra bespaart!

LED-railspots in de keuken

Ook binnenshuis kunnen LED-railspots prima gebruikt worden. Door een aantal railspots aan een rail door de keuken te laten schijnen heeft u een goede basisverlichting, die makkelijk verschillende kanten op kan schijnen. De keuken heeft meestal niet zoveel railspots nodig als een winkel, maar met een aantal goed geplaatste spots heeft u de optimale [keukenverlichting] met een strakke afwerking. Door gebruik te maken van witte railspots en een witte rail kan de railverlichting onopvallend geplaatst worden. Houdt u wat meer van contrast en opvallende verlichting? Kies dan voor een zwarte rails met zwarte railspots.

De spanningsrail en hulpstukken/koppelstukken worden rechtstreeks vanaf de leverancier verstuurd. De verzendtijd is 1-2 werkdagen. De LED-railspots worden op maat gemaakt in Nederland en hebben een verzendtijd van 7-10 werkdagen.

Is uw interesse gewekt voor dit product of zou u graag advies willen ontvangen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9319 reviews.