×

Heeft u vragen?

Bel +32 01 448 02 10
Winkelmand 0
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis

  • Altijd 2 tot 5 jaar garantie

  • Gratis verzending vanaf €100,-

  • Beoordeeld met een 8,8/10

Toont alle 11 resultaten

Solar-wandlamp

Solar wandlampen zijn ideaal om te gebruiken als tuinverlichting. Doordat er gebruik gemaakt wordt van zonne-energie heeft u geen elektriciteitskosten. Daarnaast is de installatie zeer eenvoudig omdat er geen elektriciteitskabels nodig zijn, waardoor u uw tuin niet hoeft open te breken. Zie hier ons aanbod van solar-wandlampen.


Voordelen van Solar wandlampen

Solar wandlampen bieden tal van voordelen ten opzichte van traditionele buitenverlichting. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Werken op zonne-energie, dus geen elektriciteitskosten en milieuvriendelijk.
  • Eenvoudige installatie zonder bedrading, waardoor het installatieproces veel gemakkelijker en goedkoper is.
  • Zelfs als er een stroomstoring optreedt, blijven uw solar wandlampen werken omdat ze niet afhankelijk zijn van het elektriciteitsnet.
  • Er zijn verschillende kleuren en stijlen beschikbaar om bij uw buitenruimte te passen.
  • Solar wandlampen hebben een ingebouwde sensor die ervoor zorgt dat de lamp automatisch inschakelt zodra het donker wordt en weer uitgaat zodra het licht wordt, waardoor er energie bespaart wordt en de solar wandlampen langer meegaan.

Verschillende stijlen Solar wandlamp

Hierboven ziet u ons aanbod voor solar wandlampen in uw tuin. Deze wandlampen op zonne energie zijn vaak strak, en kunnen zo in elke tuin gebruikt worden. Het zijn praktische lampen, vooral bedoeld om uw tuin te verlichten en zelf niet op te vallen. Een solar wandlamp zwart kan zeer goed gebruikt worden tegen een donkere achtergrond, maar staat ook niet verkeerd aan een tuinhek of langs de muur. Daarnaast biedt Led Wereld ook solar wandlampen met sensor, die pas inschakelen zodra het donker genoeg is er en beweging wordt gedetecteerd. Zo bespaart u nog meer!

Solar wandlampen installeren

Zoals benoemd is het plaatsen van solar wandlampen zeer eenvoudig. Bij elk product vindt u aanwijzingen hoe dit product bevestigd kan worden. Daarbij is het wel van belang om de solar muurlamp op een plek te plaatsen waar voldoende zonlicht komt, zodat de lamp optimaal kan opladen. Zorg ervoor dat u de solar wandlamp buiten zo plaatst dat het solar paneel naar boven is gericht. Daarnaast moet de solar wandlamp niet vlakbij een andere lichtbron geplaatst worden, zoals een straatlantaarn. Dit kan voorkomen dat de lamp inschakelt, omdat de lamp dan niet meet dat het donker wordt.

Kortom, solar wandlampen bieden een betrouwbare, energiezuinige en duurzame manier om uw buitenruimte te verlichten, zonder extra kosten voor elektriciteit en installatie. Mocht u vragen hebben over de juiste solar wandlamp voor uw situatie, neem dan contact met ons op!

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 9669 reviews.