LED-accessoires

Led Wereld biedt een ruim assortiment op het gebied van accessoires aan. Zo heeft u altijd de juiste accessoires voor iedere soort LED-verlichting. Onze verlichting met al haar accessoires heeft een lange levensduur en u krijgt wel 2-5 jaar garantie! Kies altijd de juiste accessoire voor elk product, zodat deze compatibel met elkaar zijn. LED-verlichting kan niet altijd gecombineerd worden met halogeen accessoires, of andersom. Bij Led Wereld vindt u deze informatie altijd bij de beschrijving van het product.

LED-bewegingsmelder

Een bewegingssensor is een veelzijdige accessoire voor veel verschillende LED-producten. Door de melder toe te voegen kan er bespaard worden op de energiekosten doordat de lamp alleen zal branden als deze nodig is. Daarnaast gaan de LED-lampen langer mee doordat ze minder gebruikt worden, waardoor er minder snel nieuwe verlichting aangeschaft hoeft te worden! De LED-bewegingsmelder van Led Wereld heeft een lange detectieafstand en zijn zeer accuraat. Er kunnen meerdere lampen gekoppeld worden aan deze accessoire, maar de bewegingsmelder doet het ook met maar één LED-lamp! Bij Led Wereld vindt u bewegingsmelders voor zowel binnen als buiten, en zowel opbouw als inbouw. Daarnaast is er ook een specifieke
schemerschakelaar<, voor als u uw verlichting de hele nacht, ook zonder beweging te detecteren, wil laten branden. Zo heeft u voor elke situatie de juiste LED-accessoire!

LED-dimmer

Zijn uw spotjes voor sommige toepassingen wat te fel? Door een LED-dimmer toe te voegen kunt u altijd de lichtsterkte regelen! Deze LED-accessoire is daarom een populaire toevoeging aan uw LED-verlichting. De mogelijkheden op dit gebied worden telkens uitgebreid, en u vind nu ook zwarte dimmers of een duodimmer
in ons assortiment. Let bij het kiezen van de LED-dimmer op de juiste dimtechniek, en kies voor de fase afsnijdend of fase aansnijdende dimmer. Bij de spots van Led Wereld staat dit altijd in de omschrijving vermeldt.

LED-trafo

Niet alle spots kunnen direct aangesloten worden op 230V, en zonder enig probleem op het stroomnet gezet worden. Daarvoor zijn er transformators toegevoegd, die zorgen voor het juiste spanningsbereik van de LED-lamp. Bij veel van onze spots zit een standaard driver, die deze stroom omzet. Voor sommige producten zijn er meerdere mogelijkheden, en kiest u zelf van welke transformator u gebruik maakt. Zo kunt u kiezen voor een transformator die meerdere spots kan aansturen, of die met een afstandsbediening te bedienen is. Een enkele transformator voor meerdere spots is ook een uitkomst als u weinig ruimte heeft boven het plafond! Voor onze 12V en 700mA spots hebben we een extra verlengsnoer van 5 meter, zodat u de transformator zo ver weg kunt plaatsen als nodig is!

LED-aansluitmateriaal

Naast bovenstaande handige LED-accessoires is er ook aansluitmateriaal< nodig. Met de verschillende stekkers, las klemmetjes en losse kabels kunt u uw LED-verlichting verbinden met het stroomnet. Ook als er een wat langere afstand overbrugt moet worden is dat
geen probleem, gebruik daarvoor onze kabel van 25 meter!

Mocht u niet zeker zijn welke LED-accessoire u nodig heeft voor uw toepassing, Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!