×

Resultaat 1–24 van de 28 resultaten wordt getoond

LED-tl-armatuur t8

Onze LED-tl-armaturen t8 zijn complete armaturen inclusief lichtbron. Deze armaturen worden compleet met bevestigingsmateriaal geleverd zodat u de armaturen direct kunt plaatsen. Doordat de LED-tl-armaturen t8, ook wel LED-batten genoemd, compleet zijn, hoeft u geen apart armatuur en lichtbron aan te schaffen. De armaturen zijn zeer gemakkelijk te koppelen tot wel 15 stuks waardoor eenvoudig grote ruimtes verlicht kunnen worden.

1,99 - 8,99 incl. BTW
-34%
4,99 - 9,99 incl. BTW
2,49 - 7,99 incl. BTW
3,49 - 8,99 incl. BTW
-21%
29,99 incl. BTW

Led batten

Bent u op zoek naar nieuwe LED-tl-verlichting die eenvoudig te installeren is? Dan zijn dit de LED-tl-armaturen die u nodig heeft! Dankzij het plug and play systeem en de eenvoudige installatie zijn deze LED-tl-armaturen t8 ideaal voor in uw schuur, bedrijfshal of werkplaats. Ook zijn de LED-tl-armaturen t8 compleet inclusief armatuur en buis. Dat betekent dus dat u hierbij geen aparte buis meer hoeft aan te schaffen. Mocht er een armatuur defect raken, dan is het vervangen ongeveer net zo eenvoudig als bij een normale TL-buis. U haalt het stekkertje uit het armatuur, haalt het defecte armatuur uit de beugeltjes en klikt het nieuwe armatuur er weer in. Nu nog even het kabeltje terug zetten in het armatuur en u bent klaar.

installatie LED-tl-armatuur

Bij elk LED-armatuur t8 worden 2 bevestigingsbeugeltjes en schroefjes meegeleverd, zodat u de LED-tl-lampen direct op kunt hangen. Daarnaast krijgt u ook een aansluitsnoertje van 15 cm met 3 draden: plus, min en aarde. Deze kunt u op het armatuur aansluiten en met een kroonsteen op het lichtnet vastzetten. Als u een stopcontact in de buurt heeft, dan kunt u ook een aansluitsnoer met stekker overwegen. Deze zijn er in de lengtes 30 cm, 1 meter en 2 meter.

Bent u van plan een grotere ruimte te verlichten waar u meerdere LED-tl-armaturen nodig heeft? Om meerdere LED-armaturen t8 achter elkaar te plaatsen kun u onze koppelsnoeren gebruiken. U kunt tot wel 15 stuks achter elkaar koppelen! Door deze koppelsnoeren te gebruiken hoeft u zelf geen bekabeling meer aan te leggen! Ideaal als u bijvoorbeeld meerdere lijnen LED-tl-verlichting wilt aanleggen. De koppelsnoeren zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes: 30 cm, 50 cm, 100 cm, 150 cm, 200 cm, 300 cm, 400 cm en 500 cm.

LED-tl-armatuur t8 Pro

Om voor elke ruimte de juiste verlichting aan te kunnen bieden, hebben wij twee verschillende soorten LED-armaturen, namelijk de normale versie en de Pro versie. Het verschil tussen de twee armaturen zit in de lichtopbrengst; de lichtopbrengst van de Pro versie is namelijk 25% hoger dan de normale versie. Als vuistregel hanteren wij dat de normale versie geschikt is voor plafonds tot en met 3 meter en de Pro versie is geschikt voor plafonds boven de 3 meter. Het verbruik van beide versies is gelijk, de Pro versie gaat namelijk efficiënter om met de stroom die hij nodig heeft.

Kleur LED-armatuur

De LED-tl-armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk: warm-wit (3000K), neutraal-wit (4000K) en koud-wit (6500K). Voor elke toepassing is er een andere kleur gewenst. Van de drie kleuren geven neutraal-wit en koud-wit het meeste licht. Zou u graag willen weten hoe de kleuren er uit zien en welke kleur het beste past in uw ruimte? Lees hier meer over welke kleur u moet kiezen.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig voor welke kleur u nodig heeft of hoeveel stuks? Onze lichtexperts staan klaar om u te helpen! Neem gerust contact met ons op.