×

Toont alle 5 resultaten

LED-buitenlamp met sensor

Op zoek naar extra verlichting bij uw voordeur? Of wilt u goede verlichting in uw achtertuin of oprit? Ontdek de voordelen van buitenlampen met sensor. Deze slimme lampen bieden een verlichtingsoplossing die reageert op bewegingsdetectie. Creëer een goed verlichte omgeving zonder handmatig schakelen en bespaar energie.


De voordelen van buitenlampen met sensor

De buitenlamp met sensor zorgt voor extra sfeer en veiligheid rondom uw huis. Wanneer de bewegingssensor geactiveerd wordt, schakelt de lamp automatisch in en verlicht het gebied rondom uw woning. Dankzij de bewegingssensor hoeft u de buitenverlichting niet meer handmatig in en uit te schakelen. Wanneer de sensor beweging detecteert, gaat het licht automatisch aan. Dit biedt niet alleen gemak, maar bespaart ook energie. De buitenlamp met sensor is sterk en bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zichtbaar aan de hoge IP-waarde. Dit maakt de buitenlamp ideaal voor verschillende buitentoepassingen.

Verschillende types buitenlampen met sensor

In ons assortiment vindt u verschillende soorten buitenlampen, zoals LED-buitenlampen met sensor en LED-buitenlampen met sensor die werken op solar. Doordat de energie wordt opgewekt door het solarpaneel, hoeft de lamp niet aangesloten te worden op een stroomnet, daardoor is deze lamp nog makkelijker te plaatsen. Ook vindt u bij ons buitenlampen met een schemersensor. Deze schakelt in wanneer het donker is en uit wanneer het licht wordt. U kunt zelf bepalen vanaf welke lichtsterkte de lamp zijn werk moet doen. De LED-buitenlampen zorgen voor heldere verlichting en zijn energiezuinig.

Heeft u nog vragen of ontvangt u graag advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.