×

Toont alle 7 resultaten

LED-strip 2 meter

LED-strips zijn een ideale toevoeging aan uw verlichting in huis of tuin. Met sfeervol licht en de keuze voor alle RGB kleuren zijn de LED-strips zeer gezellig! Een LED-strip van 2 meter kan op veel verschillende locaties gebruikt worden. Lees hieronder alle mogelijkheden!

-5%
12,34 - 59,84 incl. BTW
-5%
12,34 - 58,89 incl. BTW
-5%
12,34 - 58,89 incl. BTW
-5%
21,84 - 66,49 incl. BTW
-5%
30,39 - 77,89 incl. BTW
-5%
18,99 - 64,59 incl. BTW
-5%
32,29 - 83,59 incl. BTW

Mogelijkheden LED-strip 2 meter

Een LED-strip van 2 meter is een ideale lengte voor meubels. 2 meter LED-strip hoeft meestal niet ingekort te worden als deze gebruikt wordt voor bijvoorbeeld uw kast. Mocht u grotere meubels hebben, kunt u ook kijken bij onze LED-strips van 3 meter of 4 meter. De LED-strip 2 meter kan gebruikt worden als accentverlichting aan uw kast, rond de spiegel of achter de tv. Ook is de LED-lichtslang ideaal onder de overhangende kastjes in de keuken! Daarbij kunt u kiezen voor een LED-strip met afstandsbediening, waarmee u de strip naast het het veranderen van kleur, ook kunt dimmen.

Verschillende lichtkleuren LED-strip 2 meter

Bij Led Wereld vindt u LED-strips van 2 meter in verschillende lichtkleuren. Elke lichtkleur kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden:

  • warm-wit: Deze lichtkleur is zeer sfeervol. kan in elke ruimte gebruikt worden!
  • neutraal-wit: Dit is prettig werklicht, en zou in de keuken of in de kantoorruimte gebruikt kunnen worden.
  • koud-wit: Met koud-wit kiest u voor een hoge lichtopbrengst en een moderne uitstraling!
  • Dual-White: Deze LED-strip heeft de bovenstaande 3 kleuren gecombineerd in één strip.
  • RGB: Ideaal voor in de slaapkamer, om gezellig licht in alle RGB kleuren te creëren!
  • RGBW: Naast de RGB kleuren heeft deze LED-strip ook warm-wit. Perfect voor in de woonkamer!
  • RGBWW: Met deze strip heeft u alle mogelijkheden, zowel alle wittinten als alle RGB kleuren.

IP-waarde LED-strip

Ook de 2 meter LED-strip is beschikbaar in twee verschillende IP-waardes. De IP-waarde geeft aan hoe waterdicht de spot is. Voor binnenshuis kunt u kiezen voor de LED-strip 2 meter IP20. Deze LED-strips zijn beschermt tegen stof en kunnen zeer lang mee in een droge omgeving. Gaat u de 2 meter LED-strip buiten of in een vochtige ruimte, zoals de badkamer plaatsen? Kies dan voor een waterdichte LED-strip, met een IP-waarde van IP65. Deze LED-strip 2 meter heeft een extra siliconenlaag waardoor de LED-strip ook beschermt is tegen waterstralen en binnendringend vocht. Let erop dat u de voeding wel op een droge plaats monteert.

Andere lengtes LED-strips

Naast de LED-strips 2 meter vindt u bij Led Wereld de LED-strips ook nog in andere lengtes. De losse LED-strips vindt u ook in stukken van 1 meter, 3 meter, 4 meter en 5 meter. Naast de losse LED-strips kunt u ook kiezen voor complete sets. Hier zijn alle extra benodigdheden voor de LED-strips al toegevoegd aan de set, zodat u zelf niet meer alles bij elkaar hoeft te zoeken. Deze complete sets bieden we aan in de lengtes 1 t/m 10 meter, en daarnaast 15 en 20 meter. De meest gebruikte maten vindt u hieronder:

De complete sets worden opgemaakt uit losse rollen van 1, 2, 3, 4 of 5 meter. Om deze met elkaar te verbinden krijgt u koppelstukken meegestuurd.

Mocht u vragen hebben over de LED-strip 2 meter of u weet niet voor welke afstandsbediening u het beste kunt kiezen, neem dan contact met ons op, we helpen u graag!