×

Toont alle 7 resultaten

LED-strip 10 meter

LED-strips zijn een goede toevoeging aan uw tuinverlichting of kamerverlichting, om de ruimte meer te verlichten, of een sfeervolle kleur toe te voegen. Met 10 meter LED-strip kunt u gelijk een hele muur verlichten, of rondom in een kleine schuur of overkapping. Een LED-strip 10m is ideale verlichting om naast uw huidige lampen te plaatsen. Door het grote aanbod van lichtkleuren bij Led Wereld vindt u altijd de geschikte LED-strip 10m voor uw toepassing!

133,99 - 168,99 incl. BTW
78,99 - 115,99 incl. BTW
78,99 - 115,99 incl. BTW
106,99 - 148,99 incl. BTW
154,99 - 189,99 incl. BTW
174,99 - 209,99 incl. BTW

Toepassingen 10m LED-strip

De LED-strips van Led Wereld worden geleverd op rollen tot en met 5 meter. Door 10m LED-strip te bestellen ontvangt u 2 rollen van 5 meter, die met een klein koppelstuk aan elkaar verbonden kunnen worden. Hierdoor heeft u weinig tot geen onderbreking in uw lichtlijn, en over een lengte van 10m egaal licht. De LED-strips 10 meter zijn daardoor ook goed te gebruiken in de woonkamer of slaapkamer, waar ze veel in het zicht zullen zijn. U kunt een kleine slaapkamer helemaal rondom langs de plafond of vloerrand verlichten met een LED-strip 10m, of één muur in uw woonkamer extra uitlichten.

Verschillende lichtkleuren LED-strip 10 meter

Bij Led Wereld vindt u LED-strips 10m in verschillende lichtkleuren. Elke lichtkleur kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden:

  • warm-wit: Deze lichtkleur is zeer sfeervol. kan in elke ruimte gebruikt worden!
  • neutraal-wit: Dit is prettig werklicht, en zou in de keuken of in de kantoorruimte gebruikt kunnen worden.
  • koud-wit: Met koud-wit kiest u voor een hoge lichtopbrengst en een moderne uitstraling!
  • Dual-White: Deze LED-strip heeft de bovenstaande 3 kleuren gecombineerd in één strip.
  • RGB: Ideaal voor in de slaapkamer, om gezellig licht in alle RGB kleuren te creëren!
  • RGBW: Naast de RGB kleuren heeft deze LED-strip ook warm-wit. Perfect voor in de woonkamer!
  • RGBWW: Met deze strip heeft u alle mogelijkheden, zowel alle wittinten als alle RGB kleuren.

LED-strip profielen

Om de levensduur van uw 10m LED-strip te verlengen, kunt u de LED-strips in profielen plaatsen. De profielen verlengen de levensduur van de LED-strip, waardoor u meer profijt heeft van de lichtslang 10m! Daarbij kiest u buiten voor waterdichte LED-strip, zodat de lichtsnoer buiten gebruikt kan worden.

Andere lengtes LED-strips

Naast de LED-strips 10 meter vindt u bij Led Wereld de LED-strips ook nog in andere lengtes. De complete sets bieden we aan in de lengtes 1 t/m 10 meter, en daarnaast 15 en 20 meter. De meest gebruikte maten vindt u hieronder:

De complete sets worden opgemaakt uit losse rollen van 1, 2, 3, 4 of 5 meter. Om deze met elkaar te verbinden krijgt u koppelstukken meegestuurd.

Mocht u vragen hebben over de 10m LED-strips of u weet niet voor welke afstandsbediening u het beste kunt kiezen, neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

De waardering van www.ledwereld.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 9770 reviews.