×
WINTERWERELD - Profiteer van unieke acties Bekijk actie ›

Toont alle 4 resultaten

LED-paneel 30×30


LED-paneel 30x30 kopen?

LED-panelen 30x30 kunnen in veel verschillende ruimtes gebruikt worden, bijvoorbeeld in het bureau, in de gang of boven een werkbank. De LED-panelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: warm-wit (3000K), neutraal-wit (4000K) en koud-wit (6000K, ook wel daglicht genoemd). Omdat de LED-panelen 30x30 in veel verschillende lichtkleuren verkrijgbaar zijn, kunnen ze in verscheidene ruimtes gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een bureau waar neutraal-wit meestal wordt gebruikt. Of misschien bent u wel op zoek naar een lamp voor op de overloop, dan is warm-wit mooier omdat dat sfeervoller overkomt.

LED-paneel installeren

Omdat deze LED-panelen 30x30 op verschillende manieren geïnstalleerd kunnen worden, zijn ze geschikt voor ieder soort plafond. Ze kunnen op de volgende manier geïnstalleerd worden:

  • In een systeemplafond. Hier heeft u verder geen accessoires voor nodig want de randen van de LED-panelen 30x30 zijn er zo op gemaakt dat ze mooi in het systeemplafond passen.
  • Aan het plafond hangen. Door middel van de hangset kunt u met de 4 metalen draden het paneel aan het plafond monteren.
  • Aan het plafond monteren. Met behulp van de opbouwset kunt u het paneel aan het plafond monteren. De driver kunt u gewoon op het paneel leggen zodat deze uiteindelijk niet meer zichtbaar is. Zodra het geheel gemonteerd is, dan is niet meer te zien dat het om 2 aparte producten gaat omdat het paneel naadloos in de opbouwset past.
  • In het plafond monteren. Ook kan het LED-paneel 30x30 in bijvoorbeeld een gipsplafond gemonteerd worden. U kunt de inbouwklemmen gebruiken om het paneel vast te zetten nadat u een gat in het plafond gezaagd heeft.

Kijk hier voor een handleiding waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe een paneel geïnstalleerd moet worden.

De waardering van www.ledwereld.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 9898 reviews.