×

Toont alle 4 resultaten

LED-paneel 30×30

LED-paneel 30×30 is dé uitkomst voor een energie-efficiënte en moderne verlichtingsoplossing in diverse ruimtes, zoals kantoren en scholen. Geniet van een strak design met optimale lichtspreiding. Bij Led Wereld bent u verzekerd van kwaliteit met een garantie van 3 jaar en uitmuntende klanttevredenheid, onderschreven door onze hoge scores op Google, Trustpilot en Webwinkelkeur.

-20%
15,99 - 24,99 incl. BTW
13,99 - 19,99 incl. BTW

LED-paneel 30x30 kopen?

LED-panelen 30x30 kunnen in veel verschillende ruimtes gebruikt worden, bijvoorbeeld in het bureau, in de gang of boven een werkbank. De LED-panelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: warm-wit (3000K), neutraal-wit (4000K) en koud-wit (6000K, ook wel daglicht genoemd). Omdat de LED-panelen 30x30 in veel verschillende lichtkleuren verkrijgbaar zijn, kunnen ze in verscheidene ruimtes gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een bureau waar neutraal-wit meestal wordt gebruikt. Of misschien bent u wel op zoek naar een lamp voor op de overloop, dan is warm-wit mooier omdat dat sfeervoller overkomt.

LED-paneel installeren

Omdat deze LED-panelen 30x30 op verschillende manieren geïnstalleerd kunnen worden, zijn ze geschikt voor ieder soort plafond. Ze kunnen op de volgende manier geïnstalleerd worden:

  • In een systeemplafond. Hier heeft u verder geen accessoires voor nodig want de randen van de LED-panelen 30x30 zijn er zo op gemaakt dat ze mooi in het systeemplafond passen.
  • Aan het plafond hangen. Door middel van de hangset kunt u met de 4 metalen draden het paneel aan het plafond monteren.
  • Aan het plafond monteren. Met behulp van de opbouwset kunt u het paneel aan het plafond monteren. De driver kunt u gewoon op het paneel leggen zodat deze uiteindelijk niet meer zichtbaar is. Zodra het geheel gemonteerd is, dan is niet meer te zien dat het om 2 aparte producten gaat omdat het paneel naadloos in de opbouwset past.
  • In het plafond monteren. Ook kan het LED-paneel 30x30 in bijvoorbeeld een gipsplafond gemonteerd worden. U kunt de inbouwklemmen gebruiken om het paneel vast te zetten nadat u een gat in het plafond gezaagd heeft.

Kijk hier voor een handleiding waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe een paneel geïnstalleerd moet worden.