×

Toont alle 4 resultaten

LED-paneel 30×60

-5%
13,29 - 18,99 incl. BTW
-5%
-5%
23,74 - 28,49 incl. BTW

LED-paneel 30x60 kopen?

Onze LED-panelen 30x60 zijn op veel verschillende manieren aan het plafond te monteren waardoor ze veel toepassingen kennen. Bovendien zijn de LED-panelen verkrijgbaar in 3 lichtkleuren: warm-wit (3000K), neutraal-wit (4000K) en koud-wit (6000K). Daarom zijn de panelen uitstekend te gebruiken in bureauruimtes, winkels, boven werkbanken en ook sfeervolle ruimtes zoals bij u thuis of in de horeca.

Bovendien hebben de LED-panelen een mooi afgewerkte witte rand. Deze witte rand past naadloos in een systeemplafond. Doordat de panelen een plat design hebben, krijgen insecten en stofresten niet de mogelijkheid om er op te hopen.

Installeermogelijkheden

Voor het monteren van het LED-paneel 30x60 heeft u de volgende mogelijkheden:

  • In het systeemplafond. Om de LED-panelen 30x60 in het systeemplafond te kunnen plaatsen, heeft u geen accessoires nodig. De panelen passen namelijk naadloos in het systeemplafond en kunnen er eenvoudig in worden gelegd.
  • Aan het plafond hangen. Ook is het mogelijk om de LED-panelen aan het plafond te hangen door middel van de ophangset.
  • Aan het plafond monteren. Als u het paneel graag aan het plafond wilt monteren, dan kunt u de opbouwset gebruiken. Deze heeft dezelfde kleur als de rand van het paneel en daardoor past het precies goed bij elkaar. Schroef 3 zijden van de opbouwset aan het plafond en schuif vervolgens het paneel in de set. Ten slotte kun u de laatste zijde van de set er aan vastschroeven en u heeft een mooie lamp van 30 bij 60 cm.
  • In het plafond monteren. Ook kan het LED-paneel 30x60 in bijvoorbeeld een gipsplafond gemonteerd worden. U kunt de inbouwklemmen gebruiken om het paneel vast te zetten nadat u een gat in het plafond gezaagd heeft.

Kijk hier voor een handleiding waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe een 30x60 paneel geïnstalleerd moet worden.

De waardering van www.ledwereld.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 10050 reviews.