×

Resultaat 1–24 van de 36 resultaten wordt getoond

Bouwlampen

LED-bouwlampen zijn ideaal voor het verlichten van grotere ruimtes en buitenterreinen. Doordat de LED-bouwlampen van Led Wereld, ook wel flood lights genoemd, een IP-waarde van IP65 hebben, zijn ze bestand tegen weer en wind en daardoor zeer geschikt als buitenverlichting. Onze LED-bouwlampen zijn verkrijgbaar met snoer, maar ook op accu, ideaal wanneer u geen stopcontact in de buurt heeft! De LED-schijnwerpers hebben wij beschikbaar van 10 Watt tot wel 300 Watt.

33,24 incl. BTW
14,24 incl. BTW
18,99 incl. BTW
14,24 incl. BTW
94,99 incl. BTW
-27%
94,99 incl. BTW

Voordelen LED-bouwlampen

LED-bouwlampen hebben vele voordelen ten opzichte van normale bouwlampen. Zo bespaart u maar liefst 90% als u overstapt op LED-bouwlampen. Hierbij hoeft u niet in te leveren op de lichtopbrengst, als u voor de juiste vervangende lamp kiest. Bovendien is de levensduur veel langer, namelijk tot wel 35.000 uur. Dit is gelijk aan bijna 20 jaar waarbij uw lamp 5 uur per dag brandt. Ook neemt de lichtopbrengst van de LED-bouwlampen bijna niet af gedurende die jaren.

Alle bouwlampen LED zijn beschikbaar in warm-wit (3000K), neutraal-wit (4000K) en koud-wit(6500K). Zo heeft u voor elke toepassing de juiste lichtkleur.

Fraai design bouwlampen LED

De LED-bouwlamp zonder sensor zijn gemaakt van sterk aluminium wat de warmte zeer goed wegvoert door de koelribben. Let op bij het kopen van bouwlampen dat u een lamp kiest waarbij de warmte goed weg kan, dit is namelijk essentieel voor de levensduur van een LED-bouwlamp. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van gehard glas waar het licht goed doorheen komt en wat ook tegen een stootje kan.

Een LED-bouwlamp met een robuust design

Bouwlampen worden toegepast in de meest ondankbare omstandigheden, te midden van stof, vuil en regen. Een bouwlamp moet letterlijk tegen een stootje kunnen! Het design van onze bouwlampen houdt hier rekening mee. Een bouwlamp LED van Led Wereld is IP65 geclassificeerd. De armatuur is dus waterbestendig en stofvrij. De behuizing bestaat uit aluminium, een metaal dat de warmte snel afvoert. Het venster in het armatuur is gemaakt van gehard glas dat schokbestendig is, en dit onderdeel is eventueel ook los te vervangen. We leveren alle lampen met een bevestigingsbeugel, waarmee u de lamp gemakkelijk aan het plafond of op een muur kunt bevestigen.

Aansluiten en bevestigen LED-straler

Aan elke LED-straler zit een snoer met stekker. Hierdoor hoeft u geen gebruik te maken van kroonsteentjes of andere connectoren, maar kunt u de LED- straler direct gebruiken in het stopcontact. Daarnaast zit er een beugel aan de LED-bouwlamp, deze kan gebruikt worden om de LED-breedstraler te bevestigen aan bijvoorbeeld de muur, het plafond of op de grond. De schijnwerper LED kan gekanteld worden ten opzichte van de beugel. Naast dat de beugel gebruikt kan worden om de bouwlamp te bevestigen, kan deze ook gebruikt worden om de bouwlamp aan te tillen of op de grond te zetten. Als u helemaal mobiele verlichting wilt, kies dan voor een bouwlamp met accu. Deze zijn ook oplaadbaar!

Accu bouwlamp

Als u geen stroom in de buurt hebt of u wilt graag mobiele verlichting hebben zonder een snoer, dan zijn LED-bouwlampen op accu een mooie oplossing. Met een accu die wel 4 uur mee gaat, kunt u lang genieten van het licht van deze oplaadbare bouwlamp. Ideaal als u wat kluswerk heeft en er in die ruimte nog geen stroom is aangelegd!

Bouwlampen in verschillende toepassingen

LED-bouwlampen worden veelvuldig gebruikt voor het uitlichten van grote ruimtes zowel binnen als buiten, zoals schuren, parkeerplaatsen en hallen. Hier zijn juist onze LED-bouwlamp 100W of LED-bouwlamp 300W voor geschikt. Met een aantal breedstralers kan daardoor de volledige oppervlakte verlicht worden!

De schijnwerpers zouden ook perfect gebruikt kunnen worden voor het uitlichten van uw naam op het bedrijfspand, of een bord aan de gevel. Door de LED-bouwlampen met wat kleinere wattages, zoals 10W of 20W te gebruiken, wordt precies datgene verlicht waar u de aandacht op wilt vestigen!

LED- straler met sensor

Ook hebben wij LED-bouwlampen met sensor. Deze detecteren beweging en of het donker genoeg is met de infrarood sensor. Hierdoor zal de lamp pas inschakelen zodra er iemand dichtbij is en het licht ook nodig is. U kunt zelf instellen hoe donker het moet zijn voordat de bouwlamp inschakelt, een ook hoe lang het licht blijft branden na het detecteren van beweging.

Wij verkopen meerdere soorten LED-breedstralers, met verschillende wattages en lichtkleuren. Weet u niet zeker welke bouwlamp u het beste kunt kiezen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij voorzien u graag van advies.