×

Toont alle 4 resultaten

Smart LED-dimmer

Smart dimmers kunnen uw LED-lampen slim maken, zodat u geen dure, slimme lampen hoeft aan te schaffen. Door een Zigbee dimmer toe te voegen aan uw huidige verlichting, of deze in combinatie met onze inbouwspots te kopen, kunt u een Smart Home Systeem aanleggen met weinig kosten!


Zigbee dimmer

Led Wereld biedt verschillende Zigbee dimmers aan om uw LED-verlichting mee aan te sturen. Zie hieronder een overzicht van de verschillende Zigbee dimmers in ons assortiment:

  • Zigbee afstandsbediening: Vindt u het fijner dat u vanaf elke willekeurige plek uw lampen kunt dimmen, ook als uw telefoon aan de oplader ligt? Kies dan voor een Zigbee afstandsbediening. Hiermee kunt u direct de lampen bedienen vanaf elke positie!
  • Zigbee Module: Door deze module toe te voegen aan uw 'domme' lampen kunt u deze dimmen met bovenstaande afstandsbediening.

Accessoires LED-dimmer

Het komt wel eens voor bij LED-verlichting dat uw lampen gaan knipperen bij een lage dimstand. Dit komt door de lage wattages waarop LED-verlichting werkt, en doordat de lamp al voldoende stroom krijgt om kort aan te gaan bij een beetje lekstroom. Door gebruik te maken van een [LED-bypass] kunt u dit probleem verhelpen. de Bypass stabiliseert de stroomtoevoer naar de lamp waardoor deze niet meer zal knipperen.

Mocht u nog vragen hebben over de Zigbee dimmers voor uw Smart Home, neem dan contact met ons op! We helpen u graag.