×

Resultaat 1–24 van de 114 resultaten wordt getoond

LED-inbouwspots buiten

De inbouwspots voor buiten zijn perfect voor het verlichten onder de overkapping, veranda of overstek. De buitenspots zijn uitstekend dimbaar en eventueel met afstandsbediening verkrijgbaar. De inbouwspots voor buiten zijn minimaal IP44 waterdicht, en bij Led Wereld vindt u ook IP65 inbouwspots. Door de hoge kwaliteit spots krijgt u maar liefst 3-8 jaar garantie!39,99 - 42,99 incl. BTW
39,99 - 42,99 incl. BTW
84,99 - 129,99 incl. BTW
74,99 - 83,99 incl. BTW
149,99 - 167,99 incl. BTW
24,99 - 27,99 incl. BTW
-15%
24,99 - 142,79 incl. BTW
119,99 incl. BTW
22,99 incl. BTW

Toepassingen buitenspots

De LED-inbouwspots kunnen naast meerdere ruimtes binnen ook buiten geplaatst worden. Door de kleine inbouwdiepte zijn deze geschikt voor veranda's of overkappingen, waar maar weinig ruimte is in het plafond. Door gebruik te maken van verlengsnoeren kunnen de inbouwspots vanaf buiten aangesloten worden op 230V. U kunt hiermee ook kiezen voor GU10 buitenspots, en deze in uw bestaande fittingen draaien. Veel van onze tuinspots maken ook gebruik van GU10 LED-spots, of u kunt deze aanschaffen om de halogeen spots in uw huidige GU10 fittingen te vervangen. Deze LED-spotjes kunnen ook goed buiten gebruikt worden!

Waterdichte inbouwspots

Elke inbouwspot heeft een bepaalde IP-waarde, die aangeeft hoe waterdicht de spot is. Voor buiten is een minimale IP-waarde van IP44 nodig, maar zelfs deze spots kunnen niet zomaar op elke locatie buiten geplaatst worden. Deze spotjes zijn vooral geschikt voor in de overkapping buiten, en kunnen niet in directe waterstralen geplaatst worden. De hoogste IP-waarde voor inbouwspots bij Led Wereld, is IP65. Deze spots zijn ook bestand tegen lichte waterstralen. Als u uw spots midden in de tuin wilt plaatsen, waar directe waterstralen bij kunnen, heeft u IP68 spots nodig. Hiervan heeft Led Wereld geen inbouwspots beschikbaar, maar wel andere [tuinspots]. De inbouwspots voor buiten met IP65 volstaan in de meeste situaties ook. U kunt ook de aansluiting van de buitenspot zo waterdicht mogelijk maken, door bijvoorbeeld gebruik te maken van deze IP68 waterdichte connectoren.

Lichtkleur LED-inbouwspots buiten

Buitenspots kunnen in veel verschillende lichtkleuren gebruikt worden. Dit hangt af van het doel van de verlichting; gebruikt u de buitenspots als sfeerverlichting, of meer om de oprit goed te verlichten als u in het donker thuis komt? Op basis hiervan kunt u ook een passende lichtkleur kiezen:

  • 2200K - Flame-wit: Deze lichtkleur staat gelijk aan kaarslicht, en zal uw tuin een erg gezellige uitstraling geven.
  • 2700K - Extra warm-wit: Dit is ook een erg gezellige lichtkleur, en wordt het vaakst gebruikt. Deze lichtkleur is wat minder oranje dan 2200K.
  • 3000K - Warm-wit: In deze lichtkleur zit bijna geen oranje gloed, maar is nog wel warm, gezellig licht. Deze lichtkleur past goed bij uw spotjes in de overkapping buiten.
  • 4000K - Neutraal-wit: Dit licht wordt vaak als werklicht gebruikt. Als u duidelijk en helder licht wilt hebben in uw tuin of om het huis kunt u het beste voor neutraal-wit kiezen.
  • Dim-to-warm: Deze spots dimmen van 2700K naar 1800K. De inbouwspots zijn op zn felst dus al redelijk gezellig licht, en wordt steeds sfeervoller als u de buitenspots dimt. Deze inbouwspots zijn ideaal voor op de veranda.
Meer informatie over de verschillende lichtkleuren vindt u in ons blog:

Set LED-inbouwspots lage inbouwdiepte

Led Wereld biedt ook LED-inbouwspots in sets aan. Bij deze sets kunnen meerdere buitenspots aan één driver verbonden worden, waardoor u ruimte kunt besparen. In een overkapping is soms weinig ruimte, waardoor dit zeer van pas komt. Door gebruik te maken van deze verlengkabels kunnen de LED-buitenspots zover van de driver gelegd worden als nodig is. Mocht u helemaal geen ruimte hebben kunt u ook voor de opbouwspots kiezen.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste buitenspots? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!