×

Resultaat 1–24 van de 44 resultaten wordt getoondLED-opbouwspots

Opbouwspots kunnen eenvoudig aan het plafond gemonteerd worden. Deze spots kunnen bovendien gericht worden en zijn daarom geschikt als algemene verlichting van een ruimte als het belichten van een object. Opbouwspots zijn vaak ook dimbaar en verkrijgbaar in verschillende soorten lichtkleuren zodat er voor iedere ruimte wat geschikts is.

Hulp nodig bij het kiezen van uw spot? Doe de keuzehulp!-5%
37,99 - 40,84 incl. BTW

Soorten opbouwspot bij Led Wereld

Doordat opbouwspots altijd uitsteken uit het plafond of de bovenkant van een kast, moet er rekening gehouden worden met de ruimte die de spots innemen. Bij Led Wereld vindt u hele platte opbouwspots, van slechts 14 mm dik. Hierdoor nemen ze niet veel ruimte in en kunt u alsnog uw kast of ruimte optimaal gebruiken! Naast deze platte opbouwspots vindt u bij Led Wereld ook grotere opbouwspots, die juist opvallen en een blikvanger kunnen zijn. Deze grote opbouwspots zijn zowel in het rond als in het vierkant verkrijgbaar, en zijn kantelbaar. Daarnaast kunnen ze ook gedimd worden met een LED-dimmer.

Naast de vorm en de maat heeft u ook keuze uit verschillende armatuur kleuren en lichtkleuren. Onze opbouwspots zijn beschikbaar in wit, zwart en zilver. U kunt de filter aan de linkerkant van de pagina gebruiken om makkelijk te vinden wat u zoekt. Wilt u bijvoorbeeld zwarte opbouwspots? selecteer dan zwart bij kleur behuizing en u ziet direct alle zwarte opbouwspots die Led Wereld heeft. Qua lichtkleur kunt u kiezen uit:

  • 2200K: Flame-wit
  • 2700K: Extra warm-wit
  • 3000K: Warm-wit
  • 4000K: Neutraal-wit
  • Dim-to-warm (2700K->1800K)

Wilt u meer weten over de verschillende lichtkleuren en wanneer u het beste welke lichtkleur kunt gebruiken? Lees dan ons blog over verschillende lichtkleuren.

Verschil tussen opbouwspots, inbouwspot en plafondspots

Verschillende namen voor hetzelfde product maken het soms moeilijk om te vinden wat u zoekt. Plafondspots is eigenlijk de overkoepelende naam voor zowel opbouwspots als inbouwspots, en andere spots die direct aan het plafond bevestigd kunnen worden. Het verschil tussen opbouwspots en inbouwspots zit hem in de naam, de inbouwspots worden in het plafond gebouwd, terwijl de opbouwspots er tegenaan komen. Op plekken waar er weinig tot geen inbouwruimte is komt de opbouwspot dus goed van pas! Doordat het snoer naar de zijkant weg kan lopen hoeft er helemaal niks in het plafond geplaatst te worden, waardoor deze intact kan blijven. Heeft u toch wat inbouwruimte, en wilt u niet buiten het plafond uitsteken? Kijk dan bij onze inbouwspots met een kleine inbouwdiepte. Ook onze trimless spots zouden dan een optie kunnen zijn.

Installatie opbouwspots

Zoals genoemd is de opbouwspot direct aan het plafond te bevestigen, zonder dat daar een gat in gemaakt hoeft te worden. De LED-opbouwspot heeft een inkeping aan de zijkant, waardoor het snoer weggeleid kan worden. Elke opbouwspot van Led Wereld komt met een beschrijving hoe deze bevestigd moet worden, en hoe de spot met elkaar verbonden kunnen worden. Zo kunnen meerdere opbouwspots, zowel buiten als binnen, met elkaar verbonden worden en gezamenlijk aangestuurd!

Toepassingen opbouwspots

De opbouwspot is op veel verschillende plekken toepasbaar. Door de IP-waarde van IP44 zijn de opbouwspots ook geschikt voor vochtige ruimtes of onder overkappingen. Zo kunnen ze zowel binnen als buiten geplaatst worden, en op plekken met veel ruimte en met weinig ruimte. De opbouwspot wordt vaak toegepast in keukens, woonkamers en slaapkamers. Ook in een kast of nis is de opbouwspot ideaal, hier is namelijk meestal helemaal geen inbouwruimte. Bij Led Wereld vindt u verschillende soorten opbouwspots, meestal dimbaar en verkrijgbaar in verschillende licht- en armatuur kleuren. Zo is er voor elke ruimte wat geschikts! De opbouwspots van Led Wereld zijn ook goed te gebruiken in combinatie met een bewegingsmelder.

en is bij uitstek geschikt voor in kleine nisjes en kasten. Door de brede inzetmogelijkheden komt een LED-opbouwspot altijd van pas!

Wilt u graag advies over het gebruik of toepassing van opbouwspots? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

De waardering van www.ledwereld.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 10020 reviews.