×

Toont alle 6 resultaten

LED-montagebalken

-15%
10,19 - 17,84 incl. BTW
-15%
16,14 - 24,64 incl. BTW
-15%
11,04 - 26,34 incl. BTW
-15%
5,09 - 12,74 incl. BTW

LED-montagebalken voor LED-tl-buizen

Plaats uw LED-tl-buizen gemakkelijk met de LED-montagebalken van Led Wereld. De opbouw armaturen hebben een IP waarde van 20 en zijn daarom geschikt voor binnenshuis.

Bent u op zoek naar waterdichte armaturen met IP 65 voor buitenshuis? Wij hebben ook waterdichte armaturen.

Verschillende afmetingen LED-montagebalken

We bieden bij Led Wereld verschillende afmetingen montagebalken aan. Zowel voor 120 cm als 150 cm vindt u bij ons topkwaliteit LED-montagebalken voor een scherpe prijs. Ook is het mogelijk om voor dubbele of enkele verlichting te kiezen

U kunt de LED-tl-buizen direct bij de montagebalken bestelling op de productpagina's. Alle LED-tl-buizen in ons assortiment werken in de montagebalken. 

Montage van de buizen

De montagebalken voor LED zijn licht van gewicht wat verschilt van de standaard TL montagebalken. Daarom passen er alleen LED-tl-buizen in deze montagebalken. De montage is redelijk eenvoudig. De kabel kan zowel via de zijkant van het armatuur als in het midden bovenin geplaatst worden. Hierna sluit u de kabels aan op de kroonsteen in het armatuur. Zet vervolgens de voetjes vast en zet de bovenkant er op. Tenslotte kunt u eenvoudig de LED-tl-lamp in de LED-montagebalk plaatsen. 

Alternatieven

Een veel gebruikt alternatief hiervoor is het gebruik van onze plug and play LED-tl-armaturen Linear. Hiermee sluit u de verlichting in een paar tellen aan, terwijl de vervanging van de lampen net zo eenvoudig blijft.