×

Toont alle 12 resultaten

LED-tl-buis 60 cm


LED-tl-lamp 60 cm

Heeft u TL-buizen van 60 cm die 18W zijn? Dat zijn dit de LED-tl-buizen die precies in het bestaande armatuur passen. Door over te stappen op Led TL verlichting bespaart u direct maar liefst 50%-56% en bovendien geniet u van een veel langere levensduur van tot wel 50.000 uur waardoor u de TL-buizen minder vaak hoeft te vervangen.

LED-tl-buis op kantoor

Vaak worden LED-tl-buizen van 60 cm gebruikt in het systeemplafond van een kantoor. Daar wordt gebruik gemaakt van een armatuur van 4 TL-buizen. Om deze te vervangen door Led, moet de bedrading in het armatuur aangepast worden omdat de conventionele TL-verlichting in serie geschakeld is. Om deze reden wordt er vaak voor gekozen om niet alleen de buizen te vervangen maar in plaats daarvan zelfs het hele armatuur te vervangen door LED-panelen. Hierdoor hoeft u geen aanpassing meer te doen in het armatuur en bovendien ziet het er heel strak uit.


Heeft u een armatuur met slechts 1 buis van 60 cm? Dan is het vervangen gemakkelijker. In deze situatie is het is een kwestie van de starter en de buis uit het armatuur te halen, en de meegeleverde Led starter en LED-tl-buis terug te plaatsen en u bent klaar. Lees hier alles over hoe TL vervangen kan worden door LED TL.

LED-tl-buis Pro

Om voor alle toepassingen de passende LED-tl-lamp aan te kunnen bieden, hebben wij twee soorten LED-tl-buizen. Het belangrijkste verschil is de lichtopbrengst, deze is namelijk ongeveer 25% hoger bij de LED-tl-buis Pro. De verschillen zijn als volgt:


LED-tl-buis LED-tl-buis Pro
Wattage 9 Watt 9 Watt
Lichtopbrengst 1000 lumen 1260 lumen
Lm/W 110 140
warmteafvoer zeer goed (aluminium) best (sterker aluminium)
Verwachte levensduur 40.000 uur 50.000 uur
Garantie 3 jaar 3 jaar
Prijs 8,99 10,99

Heeft u hulp nodig bij het overstappen op LED-tl-verlichting, of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op en wij zullen zo snel mogelijk uw vragen beantwoorden.

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9319 reviews.