×

Toont alle 6 resultaten

LED-paneel 30×120

Het LED-paneel 30×120 is een lichtbron die ter vervanging dient van de traditionele TL armaturen met 2 TL buizen 120 cm in systeemplafonds. Hiermee bespaart u direct ruim 50% en heeft u veel minder onderhoud. Deze LED-armaturen hebben dezelfde afmetingen waardoor ze precies passen. LED-panelen 30×120 worden veel gebruikt voor in bureauruimtes, vergaderruimtes en klaslokalen en zijn in warm-wit, neutraal-wit en koud-wit verkrijgbaar.


LED-paneel 30x120 kopen?

De LED-panelen 30x120 zijn de perfecte vervangers voor uw systeemplafond met 30x120 TL armaturen (2 x TL-D 36W). De LED-panelen hebben namelijk exact dezelfde afmetingen waardoor ze precies in het systeemplafond passen. Bovendien zien de LED-panelen er fraai uit met de mooi afgewerkte witte rand welke naadloos aansluit in het systeemplafond. Zodra het LED-paneel 120x30 ingeschakeld is, zijn er geen donkere vlekken op het paneel te zien, maar krijgt u een prachtig egaal licht.

Installatie LED-panelen 30x120

LED-panelen van 30 bij 120 cm kunnen op verschillende manieren geïnstalleerd worden. Oorspronkelijk zijn de panelen gemaakt om in systeemplafonds te gebruiken, hierin kunnen de panelen eenvoudig ingelegd worden. Tegenwoordig zijn er ook verschillende hulpmiddelen zodat het ook mogelijk is om de panelen in te bouwen in andere plafonds zoals hout of gips. Ook is het mogelijk om de 30x120 panelen als opbouw te gebruiken of op te hangen aan het plafond. Lees hier verder alles over het installeren van LED-panelen.

Kantoorverlichting LED

Bent u van plan om over te stappen op LED in uw bureau? Wij adviseren u altijd de LED-panelen 120x30 Pro versie te nemen. Deze versie is namelijk flikkervrij. Normale LED-panelen flikkeren op een hoog tempo dat het niet met het blote oog te zien is. Onze hersenen merken het echter wel, en dat werkt op de lange duur vermoeidheid en concentratieverlies zonder dat je iets door hebt. De Pro LED-panelen zijn 100% flikkervrij en daardoor heeft het personeel geen last meer van de eventuele gevolgen.

Heeft u vragen over onze LED-panelen of wilt graag een offerte op laten maken? Neem gerust contact met ons op. Wij bieden u graag advies op maat aan.