×

Toont alle 21 resultaten

Wandlamp buiten

Zowel in de winter als in de zomer praktisch, een buitenlamp. Deze lampen verlichten uw woonhuis of bedrijf als u in het donker vertrekt of thuiskomt, of zorgen voor een gezellig sfeer als u tot ‘s avonds laat in de tuin zit. De wandlampen van Led Wereld zijn een goede toevoeging aan uw buitenverlichting en door de makkelijk vervangbare GU10 spots vindt u altijd de juiste lamp voor uw toepassing.


GU10 wandlampen

De wandlampen voor buiten van Led Wereld hebben allemaal een aparte GU10 fitting, waardoor u zelf kunt kiezen welke GU10 lamp u toevoegt aan uw lamp. Zo bepaalt u zelf welke sfeer uw lampen gaan uitstralen, omdat de lichtkleur hier een grote factor in speelt. Bij Led Wereld vindt u de volgende lichtkleuren bij onze GU10 spots:

  • 2200K - Flame-wit: Deze lichtkleur staat gelijk aan kaarslicht, en wordt als erg gezellig ervaren.
  • 2700K - Extra warm-wit: Dit is ook een erg gezellige lichtkleur, en wordt het vaakst gebruikt. Deze lichtkleur is wat minder oranje dan 2200K.
  • 3000K - Warm-wit: In deze lichtkleur zit bijna geen oranje gloed, maar is nog wel warm licht.
  • 4000K - Neutraal-wit: Dit licht wordt meestal als werklicht gebruikt. Als u duidelijk en helder licht wilt hebben in uw tuin kunt u voor deze lichtkleur kiezen.
Meer informatie over de verschillende lichtkleuren vindt u in ons blog: Welke kleur moet ik kiezen? Of vraag één van onze medewerkers om hulp!

Toepassingen voor buiten wandlampen

Wandlampen kunnen buiten op veel verschillende plekken toegepast worden, zolang er maar stroom heen gelegd kan worden. Om de lamp aan uw woonhuis te bevestigen is een logische keuze, omdat hier vaak al stroompunten aanwezig zijn. Direct naast de voordeur of achterdeur is een perfecte plek om een wandlamp buiten te plaatsen, of verdeeld over een zijmuur. Naast het woonhuis kunt u de buitenlamp ook aan uw schuur bevestigen, of aan uw schutting. Hier kunt u via de grond stroomkabels aanleggen, zodat dit goed beschut ligt en u ook aan de andere zijdes van uw tuin enkele wandlampen kan plaatsen. Zoekt u buitenlampen om ook de rest van uw tuin te verlichten, maar die niet per se aan de wand bevestigd hoeven te worden? Kijk dan bij ons assortiment van grondspots en prikspots.

Beschermingsklasse buitenlamp

Voor uw wandlamp buiten is het van belang dat deze goed beschermt wordt tegen weer en wind. Het kan hard regenen, maar ook heel warm worden, en de buitenlamp moet tegen beide bestand zijn. De bescherming tegen water en stof is af te lezen aan de IP-waarde. De wandlampen van Led Wereld hebben een IP-waarde van IP54, wat betekent dat ze beschermd zijn tegen stof en tegen plenswater. Door de siliconen rand om alle gaten kan deze lamp prima buiten gebruikt worden!

Soorten wandlampen

Alle wandlampen bij Led Wereld zijn dimbaar. Als u gebruikt maakt van een dimbaar GU10 spotje dan kunt u uw buitenlamp zonder problemen dimmen. Hiervoor is een fase afsnijdende dimmer nodig. Voor nog meer gemak kunt u ook een bewegingsmelder toevoegen aan uw buitenverlichting. De dimmer onthoudt de laatst ingestelde dimstand, dus het licht zal op dezelfde sterkte aangaan als waarop u de lamp heeft uitgeschakeld!

Er zijn diverse soorten buitenlampen. Bij Led Wereld vindt u zowel enkele als dubbele wandlampen. In de dubbele wandlamp zitten twee fittingen, waardoor er 2 GU10 spots gebruikt kunnen worden. Dit geeft een dubbele lichtopbrengst, en daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de Up&Down techniek. Dit betekend dat er zowel licht naar boven als naar onder schijnt, wat een mooi effect op de muur geeft. Bij de enkele wandlampen kunt u kiezen om het licht naar boven of naar onder te laten schijnen door hoe u de wandlamp plaatst. U kunt het licht ook naar de zijkanten laten schijnen als dat uw voorkeur heeft!

Stijlen buitenlampen

Zoekt u een buitenwandlamp om uw stijl te complimenteren, of bent u naar geheel iets nieuws op zoek? Door de matte afwerking van de zwarte buitenlamp past deze bij verschillende stijlen, zoals industrieel en landelijk. Heeft uw huis of bedrijf een lichte uitstraling en zoekt u juist een moderne oplossing? Kies dan voor onze witte wandlamp!

Heeft u vragen over de verschillende wandlampen of andere buitenlampen van Led Wereld, neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

De waardering van www.ledwereld.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 10050 reviews.