×

Resultaat 1–24 van de 55 resultaten wordt getoond

Mini LED-inbouwspot

Mini LED-inbouwspots zijn kleine inbouwspots die ideaal zijn voor veel verschillende situaties. Door het kleine formaat en bovendien een lage inbouwdiepte zijn ze geschikt voor lage plafonds, maar ook voor nissen, kasten of in moeilijk bereikbare plekken. Mini LED-spots kunnen net als de gewone inbouwspots dimbaar, kantelbaar of waterdicht zijn, waardoor ze ook geschikt zijn voor de badkamer.18,99 incl. BTW
18,99 incl. BTW
27,54 incl. BTW
27,54 incl. BTW

Mini LED-spot

Bent u op zoek naar LED-inbouwspots van een minimaal formaat? Kies dan voor mini LED-spots. Deze spots zijn al verkrijgbaar vanaf een diameter van 42mm en een inbouwdiepte van slechts 12mm. Door het minimalistische design passen de mini LED-spots in veel verschillende ruimtes. De inbouwdiepte van alle kleine inbouwspots is erg laag waardoor ze in alle plafonds geplaatst kunnen worden. Mini LED-spots kunnen goed weggewerkt worden en vallen niet zo op als de grotere inbouwspots.

Toepassingen mini LED-inbouwspots

Zoals genoemd kunnen de kleine inbouwspots op veel verschillende plekken geplaatst worden. Door de kleine oppervlakte zijn de mini spots zeer geschikt om op een klein plafond te plaatsen. Bijvoorbeeld in het toilet, of in de trapkast. Ook kunnen de mini LED-spots buiten geplaatst worden, in de overkapping of veranda. De mini LED-spots van Led Wereld hebben een maximale IP-waarde van IP44 en kunnen daarom niet in de regen of in de natte zones van de badkamer geplaatst worden.

Voltage mini LED-spots

De meeste spots komen met een driver, waardoor de LED-spot aan te sluiten is op het stroomnet van 230V dat in de meeste gebouwen aangelegd is. Ook de mini LED-inbouwspots zijn geschikt om op 230V te plaatsen, dit staat dan bij de beschrijving van het product vermeld. Veel van onze kleine inbouwspots hebben ook een 12V variant. Deze 12V LED-inbouwspots kunnen door hun kleine inbouwdiepte goed gebruikt worden in caravans of campers. Mocht u helemaal geen inbouwruimte hebben, kies dan voor onze 12 volt opbouwspots.

Dimbare mini spots

Al onze kleine spots, met uitzondering van de 1 Watt spots, zijn dimbaar. Deze kunnen uitstekend gedimd worden door een LED-dimmer. De spots kunnen direct op het lichtnet (230V) gezet worden zodat het installeren ook gemakkelijk uit te voeren is. De spots zijn al verkrijgbaar vanaf een inbouwdiepte van slechts 12 mm. Dat betekent dat de spots ook geplaatst kunnen worden als u erg weinig inbouwruimte boven het plafond hebt.

Heeft u nog vragen over onze minispots? Neem dan snel contact met ons op, wij helpen u graag!