×

Toont alle 7 resultaten

G9 LED

De G9 lamp is een makkelijk te vervangen lampje, het steeklampje kan eenvoudig in de fitting geplaatst worden. Deze lamp is ook beschikbaar in GU9 LED, waardoor u uw oude lampjes kunt vervangen om zo te besparen op energiekosten!


Fitting en gebruik

De G9 staat ook wel bekend als het steeklampje. G9 geeft de maat van de fitting aan, en de 9 staat voor de afstand tussen de pootjes. De G9 en GU9 werken direct op 230V, hierdoor kunt u uw G9 direct vervangen voor een G9 LED-lamp. De G9 fitting komt veelal voor in kleine lampen.

Formaat en G9 LED-lamp

De maat van de G9 LED-fitting is niet meer gelijk aan de conventionele G9 lamp. De behuizing van de G9 LED-lamp kan soms iets groter zijn. Controleer de afmetingen van de G9 LED-lamp nauwkeurig. De afmetingen zijn te vinden in de productbeschrijving.

Licht kleuren GU9 LED

De LED-spots met GU9 fitting van Led Wereld zijn beschikbaar in twee lichtkleuren, extra warm-wit (2700K) en neutraal-wit (4000K). De lichtkleur 2700K is gelijk aan de lichtkleur van een halogeenlamp, en zorgt voor een zeer gezellige sfeer. U kiest voor neutraal-wit in een meer zakelijke setting. In ons blog leest u meer over de verschillende lichtkleuren en hun toepassingen.

G9 LED-dimbaar

Naast de gewone G9 LED-lampen, zijn deze er ook in een dimbare variant. Deze G9 LED dimbaar moeten met een fase afsnijdende LED-dimmer worden aangestuurd, en kunnen dan van 100% naar 0% worden gedimd.

De waardering van www.ledwereld.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 10050 reviews.