×

Resultaat 1–24 van de 34 resultaten wordt getoond

Kastverlichting

Heeft u een kast of inbouwkast waar u slecht zicht heeft wanneer het donker is? Of bent u op zoek naar een praktische manier om uw kleding en spullen in de kast te verlichten? Dan is LED-kastverlichting dé oplossing voor u. Maak gebruik van LED-kastverlichting en geniet van betere zichtbaarheid in uw kast.

-15%
16,99 incl. BTW
-15%
15,29 incl. BTW
-15%
15,29 incl. BTW
-15%
147,89 incl. BTW
-15%
24,64 incl. BTW
-15%
24,64 incl. BTW
-15%
73,94 incl. BTW
-15%
18,69 incl. BTW
-15%
72,24 - 110,49 incl. BTW
-15%
72,24 - 110,49 incl. BTW
-15%
72,24 - 110,49 incl. BTW

Kastverlichting met sensor: verlichting op commando

Ontdek het gemak van kastverlichting met sensor. Deze slimme verlichting schakelt automatisch in wanneer u de kastdeur opent en zorgt voor directe verlichting op het moment dat u het nodig heeft. Dankzij het geavanceerde sensorsysteem hoeft u nooit meer te zoeken naar een schakelaar in het donker. De verlichting gaat vanzelf weer uit na een bepaalde tijd, waardoor u ook energie bespaart. Kastverlichting met sensor maakt uw dagelijkse routine een stuk makkelijker.

Opbouwspots: gerichte verlichting voor uw kast

Wilt u dat specifieke delen van uw kast extra worden belicht? Kies dan voor opbouwspots. Deze kleine maar krachtige verlichtingsarmaturen kunt u eenvoudig op de bovenzijde van uw kast installeren. Door de spots te richten op bijvoorbeeld de kledingroede, planken of lades, kunt u de verlichting strategisch aanpassen en ervoor zorgen dat elk item goed belicht wordt. Opbouwspots geven uw kast niet alleen een functionele boost, maar voegen ook een esthetisch element toe.

Praktische voordelen van kastverlichting

Met kastverlichting geniet u van verschillende praktische voordelen:

  • Betere zichtbaarheid: U kunt snel en gemakkelijk alles vinden wat u nodig heeft in uw kast, zelfs in het donker.
  • Organisatie en overzicht: Dankzij de verlichting kunt u uw kast beter organiseren en behoudt u overzicht.
  • Energiebesparing: Met LED-verlichting gebruikt u erg weinig energie
  • Stijlvol: Mooie verlichting kan uw kast niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en esthetisch maken.

Voeg LED-kastverlichting toe aan uw inbouwkast of kledingkast en geniet van de voordelen van betere zichtbaarheid en een goed georganiseerde ruimte. Neem een kijkje in ons assortiment kastverlichting en vind de perfecte oplossing voor uw behoeften.

Als u nog vragen heeft over kastverlichting of andere verlichtingsoplossingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.