×

Toont alle 23 resultaten

Spotjes overkapping

De compacte spots overkapping voor buiten zijn erg gemakkelijk te installeren en gaan lang mee. De LED-inbouwspots zijn dimbaar, kantelbaar en eventueel met afstandsbediening te gebruiken. Doordat de spots waterdicht zijn, kunnen de spots goed buiten toegepast worden. Ook te gebruiken als veranda spotjes!84,99 - 129,99 incl. BTW
-10%
-15%
-15%

Spotjes overkapping

Deze spots voor onder overkapping, veranda, serre of overstek zijn van hoge kwaliteit en breed toepasbaar. Voor deze toepassingen zijn voor de LED-inbouwspot sets zeer handig. Deze sets bestaan namelijk uit een 1 driver en meerdere spots (keuze tussen 1 t/m 12 spots) Het installeren hiervan is zeer gemakkelijk. Meer hierover leest u in de volgende alinea. Ook kan de set uitgerust worden met een afstandsbediening. Ideaal als u geen schakelaar of dimmer buiten wilt hebben! Al onze spots voor overkapping zijn dimbaar en sommige modellen zijn bovendien kantelbaar. De levensduur is erg lang, u krijgt maar liefst 3 jaar garantie op deze spots.

Installatie veranda spotjes

Niet iedere veranda is gelijk, daarom hebben wij ook meerdere inbouwspots in ons assortiment zodat u voor iedere type veranda de juiste spots heeft. Zo hebben wij spots die geschikt zijn die in smalle balken passen, namelijk de Varese. Deze smalle spot heeft een kleine zaagmaat van slechts 28 mm en past dus meestal in de bestaande balken. Ook hebben wij de Piccolo met een lage inbouwdiepte van 26mm. Mocht u opbouwspots zoeken dan raden wij de Adria aan.

Vervolgens kunt u kiezen of u losse spots wilt gebruiken en alle spots apart aansluit of een complete set met slechts één driver. Voor verlichting onder een overkapping zijn sets eenvoudiger te installeren omdat u slechts één driver heeft. Zo hoeft u zelf geen draad naar iedere spot te trekken want aan elke spot zit reeds 5 meter kabel. Met deze set is het plug and play!

Dimbare spotjes overkapping buiten

De inbouwspots uit ons assortiment zijn allemaal dimbaar. Wilt u de spots goed kunnen dimmen? Dan raden wij de sets aan, deze zijn namelijk het best te dimmen. Bij de inbouwspot sets kunt u kiezen om met een gewone LED-dimmer te dimmen en wij hebben spotjes met afstandsbediening. De inbouwspot set die werkt met gewone schakelaar of LED-dimmer, kunnen 3-6 inbouwspots op gebruikt worden. Bij de set met afstandsbediening kunnen er 1-12 spots gebruikt worden.

Heeft u nog vragen over onze spotjes overkapping? Neem dan snel contact met ons op, wij helpen u graag!