×

Resultaat 1–24 van de 57 resultaten wordt getoond

Inbouwspots zwart

Zwarte LED-inbouwspots van hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg populair. De moderne en strakke uitstraling die de zwarte kleur toevoegt aan de spot zorgt dat deze zwarte plafondspots steeds vaker gebruikt worden. In elke woonkamer, keuken, of kantoor komt een zwarte inbouwspot tot zijn recht, en ook in toiletten, kantoren en kantines komen de zwarte spots steeds vaker voor. Bij Led Wereld vindt u ook zwarte inbouwspots met een IP-waarde van IP65, zodat de inbouwspots ook buiten of in een badkamer geplaatst kunnen worden.


Dimbare spots zwart

De meeste van onze zwarte inbouwspots zijn ook dimbaar. Met de juiste LED-dimmer kunt u de spots van 100% tot 0% dimmen, zonder enig geflikker of andere ruis. Het dimmen van de spots gaat geleidelijk, en niet trapsgewijs. U kunt de dimmer dus op elke gewenste stand instellen. Bij de beschrijving staat beschreven of de inbouwspot dimbaar is, en welke dimmer nodig is. Bij de zwarte inbouwspots van Led Wereld is dit altijd een fase afsnijdende dimmer. U kunt ook kiezen voor een zwarte dimmer, om het geheel in dezelfde stijl te houden!

Soorten zwarte inbouwspots

Bij Led Wereld vindt u verschillende soorten inbouwspots, en alle soorten zijn beschikbaar in het zwart. Voor een hele strakke afwerking kunt u gebruik maken van de trimless spots. Deze worden met rand en al meegestukt in het plafond. Deze trimless spots hebben we ook in een dubbele variant, waarbij u twee lampen direct naast elkaar kunt plaatsen. Dit geeft nog meer rust, doordat u minder plekken heeft waar het plafond wordt onderbroken, en u heeft toch een maximale lichtopbrengst.

Mocht u weinig ruimte hebben, of de zwarte inbouwspots bijvoorbeeld in een nis willen plaatsen, gebruik dan het filter aan de linkerkant van de pagina om de gewenste inbouwdiepte en zaagmaat te selecteren. U kunt ook direct kijken bij onze mini inbouwspots of spot met kleine inbouwdiepte. Mocht u al (zwarte) armaturen hebben, kunt u bij ons aanbod van LED-lampen een lichtbron met de juiste fitting vinden.

Installatie zwarte LED-inbouwspots

De inbouwspots van Led Wereld hebben een lage inbouwdiepte, namelijk al vanaf 12 mm. Dat betekend dat de spots in praktisch alle plafonds passen, ook als u erg weinig ruimte boven uw plafond heeft. Op sommige plekken is zelfs helemaal geen inbouwruimte, en dan kunt u kiezen voor onze opbouwspots. Hierbij loopt het snoer weg naar de zijkant, en hoeft er dus helemaal niks ingebouwd te worden. Verder komen de zwarte plafondspots met een externe driver. Deze hebben als groot voordeel dat ze veel langer meegaan dan spots met een interne driver. De inbouwspot wordt namelijk minder warm wat ten goede komt aan de levensduur. Met behulp van deze driver en een paar las klemmetjes kunt u de spots direct op uw stroomnet (230V) aansluiten, wat de installatie erg gemakkelijk maakt.

Zwarte inbouwspots per ruimte

Bent u op zoek naar een strakke afwerking van uw ruimte? Zwarte inbouwspots kunnen net die extra luxe uitstraling toevoegen aan uw bad- of woonkamer. De woonkamer heeft niet veel inbouwspots nodig, omdat hier vaak ook andere (sfeer)lampen te vinden zijn. Door te kiezen voor zwarte inbouwspots geeft het uw plafond net wat meer variatie. Ook zijn zwarte spots steeds vaker in de keuken terug te vinden. Zeker in keukens met een wat slechtere afzuigkap kan de verlichting al snel wat vies lijken. Door gebruik te maken van zwarte armaturen zal dit vuil veel minder opvallen. Door te kiezen voor een IP-waarde van IP65 kunt u de inbouwspots ook buiten of in de badkamer plaatsen. Deze spots zijn waterdicht en daarom bestand tegen het vocht in de badkamer.

Heeft u vragen over onze zwarte inbouwspots? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

De waardering van www.ledwereld.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 10050 reviews.