Betaalopties

Alle betaalmethodes lopen via de betaalprovider Mollie en uw betaalgegevens worden altijd beveiligd verstuurd. Wilt u graag op rekening kopen of dat wij u eerst een factuur sturen? Dat kan ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Met iDEAL kunt u veilig en eenvoudig uw bestelling plaatsen. Log in bij uw bank en volg de betaalinstructies. Betaling bevestigd? De bestelling wordt direct in behandeling genomen en in een veilige omgeving uitgevoerd. (Gratis)

Creditcard: Ook met credit card (Visa, Mastercard of American Express) kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Bij het afrekenen van de bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina. Vul vervolgens uw creditcardnummer en de vervaldatum in. Na de verificatie van uw gegevens wordt de bestelling direct in behandeling genomen. (Gratis)

Overboeking: De klassieke wijze van betaling: snel en kosteloos. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct de betaalgegevens. De bankgegevens zijn op de bestelbevestiging te vinden. Van Mollie ontvangt u instructies om het factuurbedrag over te maken. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd. (Gratis)

Achteraf betalen: Als u kiest voor achteraf betalen, dan wordt uw order direct verwerkt en ontvangt u nadat u de bestelling binnen heeft de factuur. Het achteraf betalen wordt uitgevoerd door Billink. (Gratis)

  • Zakelijke klanten kunnen tot € 10.000 incl. BTW op rekening kopen via Billink. Het factuuradres dient dan wel gelijk te zijn aan het verzendadres.
  • Betaald u als particulier voor de eerste keer via Billink, dan is de maximale bestelwaarde €250 incl. BTW.
  • Heeft u vaker als particulier via Billink besteld, dan kunt u tot €750 incl. BTW bestellen via achteraf betalen. Hierboven is dit niet mogelijk. Wel kunt u contact met ons opnemen om op rekening te kopen.

Soms is het niet mogelijk om gebruik te maken van de achteraf betalen optie. Billink houdt namelijk een validatie, maar dit gebeurt zelden. U kunt er dan wel voor kiezen om een andere betaalmethode te gebruiken of u kunt contact met ons opnemen.

Prijzen installateurs: Led Wereld levert veel aan zakelijke klanten. LED-verlichting wordt tegenwoordig veelvuldig toegepast waardoor u als installateur hier vaak mee te maken heeft. Via ons zakelijke platform Ledisons.be bieden wij aantrekkelijke samenwerkingen aan.

Bij Ledisons is het mogelijk om op rekening te kopen zodat u achteraf kunt betalen op factuur.

Ledisons is op zoek naar installateurs die vaker LED-verlichting gebruiken. Door het complete assortiment en concurrerende prijzen is Ledisons de ideale partner. U krijgt een vast contactpersoon die uw situatie kent en mee kan denken wat u nodig heeft.

Installateurs en wederverkopers hebben meerdere voordelen:

  • Hoge staffelkortingen tot wel 20%
  • Demosets en catalogus
  • Advies op maat
  • Lichtplan
  • kopen op rekening

Op de meeste artikelen zijn staffelkortingen automatisch van toepassing. Heeft u een groter aantal nodig, maar niet allemaal van hetzelfde artikel waardoor de webshop de staffelkorting niet automatisch berekent? Of heeft u interesse in een grotere hoeveelheid lampen of bent u installateur en op zoek naar een vaste leverancier voor LED-verlichting? Vul het contactformulier in en wij zullen u een scherpe offerte aanbieden en contact met u opnemen. Of bel ons 01 448 02 10