×

Toont alle 6 resultaten

LED-highbay

LED-highbay lampen zijn zeer geschikt voor het verlichten van magazijnen, werkplaatsen en loodsen. Door de brede stralingshoek is de highbay perfect toe te passen voor ruimtes met hoge plafonds. De LED-highbays van Led Wereld zijn waterdicht, schokbestendig en hebben een hoge lichtopbrengst per Watt. Als u daarnaast ook gebruikt maakt van bewegingssensoren, kunt u optimaal besparen!


Voordelen LED-highbay

Overstappen op LED-highbay lampen brengt vele voordelen met zich mee ten opzichte van de traditionele verlichting voor ruimtes met een hoog plafond. De grootste voordelen zijn:

  • Levensduur van zeker 50.000 branduren
  • Besparing tot 75%
  • 5 jaar garantie
  • Onderhoudsvrij
  • Direct volop licht
  • Waterdicht
  • Schokbestendig
  • Dimbaar
Daarnaast komt de high bay van Led Wereld met een hoogwaardige driver. LED-highbay lampen worden relatief warm door het hoge Wattage, waardoor het essentieel is om een hoogwaardige driver te gebruiken.

Waterdichte LED-highbay

Ook in magazijnen en loodsen kan het vochtig zijn. Daarom is het van belang dat uw higbays hier tegen kunnen, zodat er geen sprake zal zijn van kortsluiting. De LED-highbays van Led Wereld hebben een IP-waarde van IP65, wat betekent dat ze zeer geschikt zijn voor zulke vochtige ruimtes, en zelfs buiten gebruikt kunnen worden. Ook kunt u ze op deze manier makkelijk schoonmaken, aangezien ze gewoon afgespoten kunnen worden. U kunt in ons blog meer lezen over de verschillende IP-waardes.

Deze LED-highbays zijn naast waterdicht ook schokbestendig en dus bestand tegen trillingen. Dit komt vooral van pas wanneer er bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt van rollende kralen of andere grote machines. Hierdoor zal de verlichting niet gaan knipperen wanneer er een trilling ontstaat.

Toepassingen LED-highbay

High bays worden vooral gebruikt in grote magazijnen of als werkplaats verlichting. Door de hoge lichtopbrengst en brede stralingshoek zijn er niet veel lampen nodig om toch de hele ruimte te verlichten. Met een efficiëntie van 150lm/w zijn de lampen ook erg efficiënt, en dit zult u zeker terugzien op uw energierekening. Naast de LED-highbays kunt u gebruik maken van t8 armaturen of waterdichte armaturen om de lagere gedeelten te verlichten. Naast magazijnen en loodsen kunnen de highbays in alle grote ruimtes met hoge plafonds goed toegepast worden. Denk daarbij aan gymzalen, sporthallen en in de aankomsthal op het station of vliegveld.

Dimbare LED-highbays

Met een 1-10v LED-dimmer kunnen de LED-higbays volledig gedimd worden. Ook is het mogelijk om met een slim systeem een daglichtregeling toe te voegen. Dit houdt in dat de highbay minder fel gaat branden wanneer er veel daglichttoetreding is. Zo zijn de highbays een ondersteunend product van het licht dat al in de ruimte aanwezig is, en kunt u optimaal energie besparen zonder zelf aan de knoppen te draaien!

Montage LED-highbay

De ronde LED-highbay van Led Wereld heeft wat weg van een klok, en wordt daardoor ook wel klokarmatuur genoemd. Deze klokarmaturen zijn geschikt om op te hangen en om aan het plafond te monteren. De LED-highbay Agra is voorzien van een ring en een beugel. Hierdoor kunt u de highbay ophangen via een ketting, of met de montagebeugel direct aan het plafond monteren. Zo zijn de LED-highbays geschikt voor iedere oplossing!

Advies op maat nodig? Neem contact op!

Heeft u advies nodig voor de verlichting van uw ruimte of weet u niet precies welke lampen u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!