×

Toont alle 7 resultaten

LED-strip 1 meter

Een LED-strip van 1 meter is ideaal voor die kleine stukjes die u extra wilt uitlichten. Met een korte LED-strip heeft u precies wat u nodig heeft als u op zoek bent naar accentverlichting. Plaats de LED-strip 1 meter in een kast, onder een bureau, boven de werkbank of het aanrecht, of in de douche of toilet. Zo kunt u deze ruimtes en locaties net iets meer laten spreken!

-5%
14,24 - 57,94 incl. BTW
-5%
8,54 - 55,09 incl. BTW
-5%
-5%
8,54 - 55,09 incl. BTW
-5%
13,29 - 54,14 incl. BTW
-5%
21,84 - 65,54 incl. BTW
-5%
22,79 - 69,34 incl. BTW

Complete set LED-strip 1 meter

Bij Led Wereld vindt u losse LED-strips in de lengtes van 1 tot 5 meter, en daarnaast bieden we complete sets aan. Deze vindt u tot wel 20 meter, maar ook al vanaf 1 meter LED-strip. Hierbij ontvangt u een voeding, aansluitkabels, 1 meter LED-strip met afstandsbediening naar keuze. Zo hoeft u zelf niet meer te zoeken welke onderdelen u allemaal nodig heeft voor de aansluiting van de LED-strip! Bij de complete set kiest u ook de IP-waarde van de LED-strip. Voor binnen kunt u kiezen voor IP20, en voor buiten of in de badkamer is IP65 de juiste keuze.

Lichtkleuren LED-strip 1 meter

Met ons grote aanbod in verschillende lichtkleuren kunt u voor elke situatie de juiste LED-strip kiezen. Zie hieronder het overzicht van de verschillende lichtkleuren die Led Wereld aanbiedt:

  • warm-wit: Deze lichtkleur is zeer sfeervol. kan in elke ruimte gebruikt worden!
  • neutraal-wit: Dit is prettig werklicht, en zou in de keuken of in de kantoorruimte gebruikt kunnen worden.
  • koud-wit: Met koud-wit kiest u voor een hoge lichtopbrengst en een moderne uitstraling!
  • Dual-White: Deze LED-strip heeft de bovenstaande 3 kleuren gecombineerd in één strip.
  • RGB: Ideaal voor in de slaapkamer, om gezellig licht in alle RGB kleuren te creëren!
  • RGBW: Naast de RGB kleuren heeft deze LED-strip ook warm-wit. Perfect voor in de woonkamer!
  • RGBWW: Met deze strip heeft u alle mogelijkheden, zowel alle wittinten als alle RGB kleuren.

Andere lengtes LED-strips

Naast de LED-strips 1 meter biedt Led Wereld ook andere lengte LED-strips aan. LED-strip 1 meter is de kortste LED-strip, maar deze is nog in te korten door te knippen op de aangegeven plekken. Afhankelijk van de lichtkleur is de LED-strip 1m om de 10 cm of 16 cm te knippen. Wilt u een langere LED-strip? Kijk dan bij één van onze andere lengtes. De meest gebruikte vindt u hieronder:

Aansluiten LED-strip 1 meter

De LED-strips 1 meter zijn zeer eenvoudig aan te sluiten. Als u voor een complete set kiest krijgt u alle onderdelen direct meegestuurd. De LED-strip 1 meter wordt met een aansluitsnoertje gekoppeld met de ontvanger, als u kiest voor de LED-strip met afstandsbediening. Zonder ontvanger en afstandsbediening sluit u de LED-strip direct aan op de voeding. Deze voedingsadapter zet de stroom bij u thuis (220-240V) om naar de benodigde 24V voor de LED-strip, waardoor u deze gewoon in het stopcontact kunt steken! Mocht uw situatie wat anders zijn dan de standaard situatie, of u twijfelt welke LED-strip u het beste kunt nemen, neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

De waardering van www.ledwereld.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 10050 reviews.