×

Toont alle 21 resultaten

Solar Tuinverlichting

Verlicht uw tuin zonder ingewikkelde, waterdichte stroomaansluitingen door gebruik te maken van solar tuinverlichting! Deze tuinlampen op zonne energie zijn makkelijk te plaatsen en goed voor het milieu en uw portemonnee!

-42%

Voordelen van Solar Tuinverlichting

Solar tuinverlichting biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. Hieronder staan enkele voordelen van Solar verlichting:

 1. Duurzaamheid: Solar tuinverlichting maakt gebruik van hernieuwbare energie en heeft dus geen impact op het milieu. Dit maakt het een duurzame en verantwoorde keuze voor verlichting.
 2. Kostenbesparend: Aangezien Solar tuinverlichting geen gebruik maakt van elektriciteit van het net, zijn er geen kosten voor energieverbruik. Bovendien hebben Solar tuinverlichting systemen geen onderhoud nodig en gaan ze lang mee, waardoor er op de lange termijn veel kosten bespaard kunnen worden.
 3. Gemakkelijk te installeren: Solar tuinverlichting is gemakkelijk te installeren en vereist geen ingewikkelde bedrading. Dit maakt het een ideale optie voor afgelegen locaties waar het moeilijk is om elektriciteit van het net te krijgen.
 4. Veiligheid: Solar tuinverlichting vereist geen stroom van het net, wat betekent dat er geen risico is op electrocutie of andere elektrische problemen. Bovendien zijn Solar lampjes vaak ontworpen om weerstand te bieden aan weersinvloeden zoals regen, wind en sneeuw.
 5. Flexibiliteit: Solar tuinverlichting kan overal worden geplaatst waar voldoende zonlicht is, waardoor het een zeer flexibele oplossing is. Dit maakt het ideaal voor het verlichten van afgelegen gebieden, parkeerplaatsen, opritten, tuinen, parken en andere locaties die verlichting nodig hebben.

Al met al biedt tuinverlichting Solar een duurzame, kosteneffectieve, veilige en flexibele oplossing voor verlichting. Het is een investering die zich op de lange termijn uitbetaalt en bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Soorten Solar tuinverlichting

Er zijn verschillende soorten solar buitenlampen verkrijgbaar, elk met hun eigen specifieke eigenschappen en ontwerpen. Enkele populaire soorten zijn grondspots, wandlampen, padverlichting en sfeerlampjes. Al deze soorten zijn beschikbaar in verschillende stijlen en designs, zodat u altijd de perfecte solar tuinverlichting voor uw tuin kunt vinden. Deze soorten vindt u bij Led Wereld:

 • Solar wandlampen
 • Solar prikspots
 • Solar grondspots

Waar en hoe te gebruiken?

Solar tuinverlichting is geschikt voor elke buitenruimte, van kleine terrassen tot grote tuinen. U kunt het gebruiken om paden te markeren, accenten aan te brengen op bepaalde gebieden of om de sfeer in uw tuin te creëren. Bovendien is het ook geschikt voor gebruik op opritten, in parken en zelfs op bedrijfsterreinen. Het enige wat u hoeft te doen is de solar buitenlampen op een zonnige plek te plaatsen, zodat ze voldoende zonne-energie kunnen opnemen.

Hoe werkt Solar tuinverlichting?

Het grootste voordeel van Solar tuinverlichting is dat dit niet aangesloten hoeft te worden aan het stroom. U hoeft dus geen lange stroomkabels in uw tuin aan te leggen, of de solarlampen vlak langs de muur te plaatsen. Solarverlichting maakt gebruik van zonne-energie om de batterijen op te laden die de lampen van stroom voorzien. Een zonnepaneel dat op de bovenkant van de lamp is gemonteerd, absorbeert zonlicht en zet het om in elektriciteit. Deze elektriciteit wordt opgeslagen in de batterijen, zodat de lampen 's nachts kunnen blijven branden. In principe zijn de solar buitenlampen dus oplaadbare buitenlampen.

Lichtopbrengst Solarverlichting

De lichtopbrengst van Solar tuinverlichting is afhankelijk van het zonlicht dat op de solarlamp terecht komt. Meer zonlicht staat gelijk aan een fellere lamp. Het aantal lumen dat bij elke solarlamp is aangegeven is het maximale wat de lamp kan bereiken. Als er minder zonlicht is, zal de lichtopbrengst dus wat lager zijn. Daarbij kent Led Wereld verschillende soorten solarverlichting, en de manier waarop u de lampen instelt heeft invloed op de lichtopbrengst en levensduur. Hieronder een overzicht van de verschillende soorten en hun werkingen:

 • Intelligente dimfunctie: Deze lampen gaan vanuit zichzelf minder fel schijnen als er minder energie (zonlicht) aanwezig is in de lamp. Dit is de standaard voor Solarverlichting.
 • Winter/zomerstand: Deze solarlampen kunt u instellen op verschillende standen die bepalen hoeveel licht de lamp verspreid. Bij de lampen zelf vindt u meer informatie hoe dit werkt.
 • Solarlampen met sensor: De sensoren zijn op verschillende standen in te stellen. Doordat deze solarlampen alleen aangaan als het echt donker is of pas als er beweging wordt gedetecteerd, is de lichtopbrengst vaak hoger en gaat de solarlamp veel langer mee.

Een solar buitenlamp is de perfecte oplossing voor een verlichte en sfeervolle tuin, zonder de noodzaak voor stroomaansluitingen of batterijen. Kies vandaag nog uw favoriete soort solar lampjes en geniet van een verlichte en stijlvolle tuin! Heeft u vragen over Solar tuinverlichting? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

De waardering van www.ledwereld.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 10039 reviews.