×

Toont alle 11 resultaten

LED-paneel

LED-panelen worden veel gebruikt in systeemplafonds. Hierdoor zijn de LED-lampen uitermate geschikt voor vergaderruimtes, klaslokalen en kantoorruimtes. LED-panelen hebben vele voordelen ten opzichte van TL armaturen. Ze gaan 10.000 branduren langer mee dan TL, verbruiken minder dan de helft energie en het design is ook nog eens heel fraai! De LED-panelen Pro van Led Wereld zijn geschikt voor EIA en verkrijgbaar in UGR <19 waardoor de lampen aan alle normen voldoen voor kantoorverlichting.

-5%
13,29 - 18,99 incl. BTW
-5%
-43%
-39%
37,99 - 1.699,99 incl. BTW
-20%
15,99 - 23,74 incl. BTW
-5%
23,74 - 28,49 incl. BTW

LED-paneel kopen?

Bent u op zoek naar LED-verlichting in systeemplafond? Dan zijn de LED-panelen systeemplafond dé ideale verlichting voor u! Een LED-paneel van Led Wereld heeft namelijk exact de afmetingen die in het systeemplafond passen. Hierdoor kunt u 1 op 1 de oude TL armaturen vervangen met de juiste maat panelen: 60x60 cm en 30x120 cm.

De LED-panelen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: warm-wit (3000K), neutraal-wit (4000K) en koud-wit (6500K). De meest gekozen kleur is neutraal-wit. Deze lichtkleur is helder wit, en fijn werklicht voor kantoorpanden. Wilt u sfeerverlichting, kies dan voor warm-wit. Als u de verlichting gebruikt als werklicht, bijvoorbeeld in een garage, dan is koud-wit een goede optie. Deze kleur is namelijk gelijk aan daglicht en heeft een maximale lichtopbrengst.

Dimbare LED-panelen

Onze LED pro panelen komen ook in een dimbare variant. Dit is handig in situaties waar niet altijd dezelfde lichtopbrengst nodig is, en waar u ook de hoofdverlichting minder sterk zou willen maken. Dit kan in bijvoorbeeld scholen of kantines een fijne extra zijn. Door middel van de LED-dimmer 1-10V kan het dimbare LED-paneel van 0% tot 100% gedimd worden, geheel traploos en zonder gezoem. Hiervoor is het nodig dat u een LED-paneel heeft met een dimbare driver.

LED-paneel installeren

LED-panelen kunnen op verschillende manieren geïnstalleerd worden. Hierdoor zijn ze voor vele toepassingen zeer geschikt. In eerste instantie zijn de panelen gemaakt om in een systeemplafond te gebruiken, hier kunnen de panelen eenvoudig ingelegd worden. Ook is het mogelijk om het LED-paneel op te hangen, te monteren aan het plafond of in te bouwen. Lees hier meer over de mogelijkheden qua installatie van LED-panelen.

LED-kantoorverlichting

Bent u op zoek naar LED-verlichting voor uw kantoor? Kies dan voor onze Pro LED-panelen met een UGR<19 waarde. Dit paneel is 100% flikkervrij. Normale LED-verlichting knippert op een hoog tempo wat op lange termijn vermoeiend kan werken. De lage verblindingsfactor is verplicht voor kantoorruimtes (NEN-EN 12464-1). Zeker voor kantoren met veel beeldschermen zijn de UGR<19 panelen een must, voor de veiligheid van uw medewerkers. Daarnaast heeft de Pro versie meer dan 100 lm/W waardoor onze LED-panelen Pro geschikt zijn voor de energie investeringsaftrek(EIA).

Bent u op zoek naar LED-verlichting voor kantoor? Hier leest u meer over LED- kantoorverlichting in onze blog!

Andere toepassingen voor LED-panelen

Dat LED-panelen vaak toegepast worden in kantoren betekent niet dat deze nergens anders goed tot hun recht komen. Overal waar gebruik gemaakt wordt van een systeemplafond is de keuze voor een LED-paneel snel gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan scholen, bibliotheken, gangen en hallen in veel andere openbare gebouwen. Ook in woonhuizen past een LED-paneel, bijvoorbeeld in de hal, een home-office of in de garage. Ook zonder systeemplafond kan een LED-paneel opbouw strak aan het plafond bevestigd worden door middel van een opbouwset.

LED-panelen: maten en vormen

Het meest voorkomende LED-paneel is een vierkant paneel van 60 x 60 cm. Deze past in de meeste systeemplafonds en maakt hem daardoor tot een ideaal product. Sommige systeemplafonds zijn net wat anders ingedeeld en maken gebruik van rechthoekige panelen van 30 x 120 cm. Van deze maten hebben wij daarom de meeste opties, zodat deze naadloos in uw systeemplafond zullen passen.

Naast deze standaard maten kunt u bij Led Wereld ook het paneel 30 x 60 cm en 30 x 30 cm vinden. Deze worden gebruikt als de standaard maten wat te groot zijn, of meer licht opbrengen dan logisch is. Deze kleinere LED-panelen kunnen ook in het systeemplafond geplaatst worden. Het LED-paneel deelt dan zijn vak met een half plafondpaneel. Alle panelen kunnen ook via hangsets of met inbouw klemmen bevestigd worden, en dan hoeft u geen rekening te houden met de standaardmaten van een systeemplafond.

Naast deze vierkante en rechthoekige LED-panelen bestaan er ook ronde LED-panelen. Dit product wordt ook wel downlight genoemd, en kunnen ook makkelijk geplaatst worden in een systeemplafond. Hiervoor moet een gat gezaagd worden, waar het ronde LED-paneel naadloos in past. Dit ronde LED-paneel wordt vaak in gangen toegepast.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

De waardering van www.ledwereld.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 10020 reviews.