×

Toont alle 2 resultaten

LED-bouwlamp op accu

Het grote voordeel van een LED-bouwlamp op accu is dat deze zonder snoer even goed werkt als met snoer. De bouwlamp accu kan ‘s nachts of tussen projecten in opgeladen worden, en is dan eenvoudig mee te nemen naar elke klus. Ideaal voor klussen op zolder, of projecten op locaties waar nog geen stroom aangelegd is! Door het grote aanbod in verschillende wattages vindt u bij Led Wereld voor alle klussen een goede bouwlamp op accu.


Voordelen LED-bouwlamp op accu

Een LED-bouwlamp op accu brengt nog meer voordelen met zich mee. De werklamp accu is te gebruiken op plekken zonder stroompunt en erg makkelijk te verplaatsen zonder vast te zitten aan de locatie van het stopcontact. Er liggen geen losse snoeren door de kamer tijdens het klussen, wat voor gevaarlijke situaties zou kunnen zorgen. Verdere voordelen van de LED-bouwlampen op accu van Led Wereld zijn:

  • Meer besparing; LED is voordeliger dan halogeen.
  • De bouwlamp op accu is waterdicht, waardoor deze ook buiten gebruikt kan worden.
  • Door de meegeleverde autolader kan de bouwlamp accu onderweg opgeladen worden tussen 2 klussen in.
De waterdichte bouwlamp accu heeft een IP waarde van IP65. Wat dit precies inhoudt leest u in ons blog over IP-waardes.

Verschillende lichtkleuren LED-bouwlampen

Led Wereld biedt LED-bouwlampen op accu in drie verschillende kleuren aan. De meest sfeervolle lichtkleur is warm-wit (3000K), en deze lichtkleur wordt vaker gebruikt als er buiten wat uitgelicht moet worden, of als prettig werklicht. Soms is het nodig om voor een koudere kleur te kiezen, om goed te kunnen werken en details beter te kunnen onderscheiden. De meeste gebruikte lichtkleur bij een bouwlamp op accu is neutraal-wit (4000K). Voor schilders raden we aan om voor koud-wit (6500K) te kiezen, dit lijkt het meest op daglicht en de verfkleuren komen dan het beste tot hun recht. Bekijk het verschil in de lichtkleuren en welke werklamp accu u het beste kunt gebruiken voor uw toepassing in ons blog Welke kleur moet ik kiezen?

Toepassingen LED-bouwlamp op accu

De oplaadbare bouwlamp wordt zowel door professionals als particulieren gebruikt. Door de verscheidenheid in wattages kan voor elke klus de meest geschikte bouwlamp gekozen worden. Voor huis- tuin- en keukenprojecten zijn de 10W en 20W zeer geschikt, terwijl de 30W en 50W al vaker worden aangetroffen bij het verbouwen van een huis of kleine projecten. De grotere bouwlampen tot 300W kunnen ook volledige terreinen verlichten! Bij het vergelijken met andere lampen is het van belang om naar de lichtopbrengst in lumen te kijken. Een LED-bouwlamp op accu van Led Wereld kan ondanks een lager wattage toch een hogere of vergelijkbare lichtopbrengst hebben dan een bouwlamp van een andere aanbieder. We leggen het verschil hiertussen uit in ons blog het verschil tussen lumen en watt.

Advies op maat nodig? Neem contact op!

Heeft u advies nodig over de LED-bouwlamp accu of twijfelt u welke het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!